Care sunt avantajele castilor fara fir?

Share Button

Sunt multe lucruri de luat in considerare atunci cand se decide cumpararea unei perechi de casti. In cele din urma, se pune problema tipului de conexiune dintre setul cu casca si dispozitivul de redare, deoarece acest lucru nu trebuie sa se faca neaparat prin cablu – alternativa este o casca fara fir.

Principalul motiv pentru care castile wireless se conecteaza la playere MP3 sau smartphone-uri fara fir este absenta cablurilor enervante si libertatea de miscare semnificativ mai buna pe care o permite. Situatia cu castile cu fir este complet diferita: fie acestea din urma sunt prea lungi si ascultatorul este incurcat in cablu – acest lucru este valabil mai ales pentru castile mici – fie cablul este prea scurt si ascultatorul trebuie sa se ridice – o pozitie incomoda.

In plus, exista o problema in acest sens: cablurile innodate. Daca cablul este incurcat (de exemplu pentru transport), acesta trebuie mai intai dezlegat; exista multe modele de casti wireless pe piata, precum casti wireless pentru sport Bose SoundSport. Preturile lor este unul bun si pe langa acest lucru,  modelele lor cu varfuri din silicon nu vor da gres.

Nu exista nicio indoiala ca avantajul castilor wireless consta in controlabilitatea lor.Nu exista cabluri care sa limiteze libertatea de miscare si sa nu deranjeze ascultatorul. Transportul este mai simplu si extrem de confortabil. Transmisia semnalului wireless este in prezent cea mai avansata tehnologie.

ppt.ro

Avantajul este ca multe dispozitive pot fi conectate, deoarece aproape fiecare dispozitiv poate folosi wireless, iar unele casti pot fi conectate la mai multe dispozitive in acelasi timp. Procesorul de semnal digital (DSP) incorporat permite integrarea si implementarea de noi tehnologii, precum o aplicatie MIY personalizabila, care permite analiza auditiva si adaptarea personalizata pe baza acesteia.

Castile wireless sunt foarte potrivite pentru treburile casnice, deoarece libertatea de miscare a ascultatorului este utila atunci cand gateste sau face curatenie in casa. Daca se asculta muzica de pe un computer, acesta trebuie plasat in centrul camerei, astfel incat sa se poata obtine o receptie buna in toata camera. In functie de distanta televizorului, conexiunea prin cablu poate fi foarte ciudata la un moment dat.

Cu un transmitator fara fir, fiecare televizor fara aceasta functie poate fi actualizat si se vor putea viziona filme fara fir. In timpul calatoriilor cu transportul public, este mai practic sa nu existe un cablu atasat la setul cu casca. In acest fel, nu exista riscul ca ascultatorul sa fie derutat undeva. Datorita controlului wireless, telefoanele mobile sau playerele MP3 nu trebuie scoase atunci cand publicul sta intr-un tramvai aglomerat.

Ascultarea muzicii wireless in centrul de fitness sau in timpul jogging-ului este o binecuvantare. In timpul exercitiului rapid (care nu poate fi evitat in timpul alergarii), cablul se poate freca de haine, ceea ce poate provoca un sunet inconfortabil. Daca publicul se afla in sala, cablurile vor sta de obicei in cale si se pot incurca sau rupte.

Castile fara fir SoundSport nu au obstructii ale cablurilor, pot mentine orice persoana in miscare, sunetul este puternic, iar dopurile din silicon mentin urechile in siguranta si confortabile.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.