Decoratiuni de Craciun in aer liber

Share Button

Acest sezon de vacanta este plin de noutati, deoarece veti gasi decoratiuni pentru exteriorul casei pe care le veti iubi dvs., familia si prietenii; cel mai sigur lucru este ca atunci cand altii iti vad casa, vor fi fara cuvinte. Daca doriti sa stiti cum sa va decorati casa de Craciun, avem un articol pe aceasta tema…

Decorul exterior de Craciun nu este complicat, chiar si in cazul in care este prima data cand ai sa o faci, de fapt te vei distra chiar si putin vazand cum decorul exterior de Craciun arata minunat. Daca iti doresti afara un decor de baza, poti opta pentru aceste optiuni:

 • Adaugati lumini albe de lumanare pe fiecare fereastra de la pridvor la diferite inaltimi.
 • Transformati un copac vesnic verde in aer liber langa aleea dumneavoastra intr-un brad de Craciun in aer liber cu lumini rosii si albe in instalatii de Craciun exterior
 • Umpleti felinarele supradimensionate din metal de pe terasa, cu lumini albe
 • Adaugati doi reni rosii stralucitori la fereastra- le puteti modifica la stilul dvs, cu putina vopsea spray.
 • Faceti o coroana patrata cu patru bastoane de terasa
 • Daca va imaginati putin imaginea de referinta, puteti vedea, de asemenea, stele agatate pe veranda si luminile rosii si albe de pe tufisurile care au fost numite mai sus. Lucrul interesant despre agatarea stelelor la diferite inaltimi in fata ferestrei imaginii este ca reflexia lor le dubleaza, astfel incat din anumite unghiuri se pare ca aveti stele mai mari decat aveti pe veranda in loc de numarul initial.

Lumini de Craciun pe exteriorul casei

 • Luminile de Craciun din timpul sezonului decembrie sunt o scuza minunata pentru a prezenta caracteristicile arhitecturale ale casei tale. Siruri de lumini si alte tipuri de decoratiuni exterioare de Craciun iti permit sa evidentiezi detaliile care iti plac cel mai mult. Cu imaginatie, iti poti transforma casa in ceva mai interesant si mai inovator. Captura? Alegeti punctul focal, limitati-va culorile si fiti simpli cu lumini intermitente.

Luminile intermitente si stralucirea Craciunului sunt ca un tipat de Craciun. Sarbatorile pot scoate ce e mai bun si ce e mai rau din oameni, asa ca iata cateva sugestii pentru evidentierea celor mai buni ingeri ai naturii noastre; concentrandu-se pe cele mai bune referinte ale umanitatii: frumusetea naturala a arhitecturii rezidentiale.

ppt.ro
 • Frumusete naturala: Uneori nu ai nevoie de atatea lumini intermitente si luminozitate de Craciun, deoarece frumusetea naturala a detaliilor arhitecturale poate vorbi de la sine.
 • Deci, cum puteti arata arhitectura casei tale? Schema simplitatii cu lumini simple ascunse sub o streasina proeminenta, permitand detaliilor arhitecturale sa straluceasca pe cont propriu.
 • Asezati coroane simple, iluminate si simetrice, care completeaza ordinea si simetria fatadei casei si, probabil, transmiteti un mesaj despre oamenii care traiesc in interior.
 • Atentie directa: Este usor sa plasati siruri de lumini pe margini, astfel incat sa delimitati tavanul unei aplicatii tipice a luminilor de exterior. O casa simplu decorata, poate fi uimitoare, daca alegi ca decoratiunile sa fie alese cu grija si stil.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.