Care sunt avantajele alegerii unui service gsm?

Share Button

Deja cele mai multe socuri mecanice au ca efect imendiat spargerea display-ului. Cum putem rezolva acest lucru? Ducand telefonul intr-un service.

Alegerea service-ului tine de dumneavoastra, dar noi recomandam service-ul gsm deoarece prezinta mult mai multe avantaje decat dezavantaje.

Aceste tipuri de service-uri le puteti gasi in fiecare oras, spre exemplu service gsm Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa lasati telefonul aici, iar angajatii nostri se vor ocupa de rezolvarea problemei.

Care sunt avantajele unui service gsm comparativ cu alte service-uri? Deosebirile dintre aceste tipuri de service-uri sunt reprezentate de cheltuieli, timpul pierdut si modul de reparare, dar si accesibilitatea la piata pieselor de telefoane.

ppt.ro

[adsenseyu1]

Un prim avantaj este legat de serviciile pe care le ofera service-ul. In primul rand serviciile oferite de servie-ul GSM nu sunt dedicate doar produselor Apple sau Samsung care sunt considerate principalii pioni ai pietei de telefoane smart.

Asadar, echipa dintr-un service GSM incearca sa se adapteze acestei situatii. Angajatii nostri vor repara orice model primit indiferent de tipul sau marca acestuia. Serviciile noastre sunt prestate de o echipa de profesionisti cu largi cunostinte si cu experienta in domoeniul tehnic. Aceasta lucreaza intr-un mediu care este propice repararii telefoanelor, service-ul prezentand aparatura moderna si de inalta calitate.

Astfel, echipa noastra garanteaza reparatiile diferitelor marci de telefoane indiferent care ar fi natura defectelor sau de gradul de dificultate acestora.

Deoarece unele service-uri ofera doar servicii pentru Apple sau Samsung, puteti veni la un service gsm indiferet  de marca prototipului dumneavoastra deoarece aici se vor asigura reaparatii pentru smartphone-uri produse de cele mai mari copanii la nivel global. Printre acestea se numara branduri precum: LG, HTC, Nokia, Sony si asa mai departe.

In sediul unui service GSM se pot oferi servicii precum: repararea display-ului sau incluirea acestuia daca sufera daune majore, inlocuirea capacului din spate al oricarui telefon sau schimbarea intregii carcase, repararea touchscreenurilor sau a butoanelor, detectarea unor probleme precum cele de supra incalzire, etc. Toate aceste servicii va sunt oferite la preturi rezonabile.

[adsenseyu1]

Un al doilea avantaj in alegerea unui service GSM este economisirea atat a banilor cat si a timpului. Destul de multe service-uri pratica trimiterea unui device mobil in alta tara pentru reparatii, crescand atat pretul cat si durata de asteptare. La service-ul GSM, acest lucru nu se practica.

Pretul va ramane unul stabil, iar durata de timp va fi cea legala pentru tinerea telefonului intr-un service. Unele piese se pot schimba intr-un timp foarte scurt, precum display-ul unui iPhone care poate fi schimbat si in 20 de minute.

De asemenea, pretul va fi unul clar deoarece piesele vor fi achizitionate direct de la compania producatoare, iar manufactura nu va costa foarte mult.

Serviciile sunt oferite prin transparenta deoarece clientul va sti in orice moment ce se intampla sau ce s-a intaplat cu telefonul sau. Din puctul de vedere al pieselor, acestea nu vor fi inlocuite cu altele mult mai slabe din punct de vedere al calitatii, iar aceasta informatie este un zvon sau este legata de alte service-uri.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.