Achiziționarea unui brad nu a fost nicicând mai ușoară

Share Button

Nimic nu te introduce mai bine în spiritul Crăciunului ca un pom împodobit fastuos. Plasarea și decorarea lui în camera ta de zi este un ritual care reunește familia și marchează cu adevărat începutul de sezon. O excursie la magazin sau centrul de grădinărit pentru a alege copacul perfect este absolut necesară în acest moment. Ba chiar, de acum poți alege să achiziționezi brazi artificiali online, fără pic de efort.

Mărimea potrivită pentru casa ta

Brazii artificiali vin în toate dimensiunile posibile, de la cei mari pe care îi vezi la mall-ul din oraș și până la copacii mici de plastic din farmacii sau magazine. Atunci când alegi un copac artificial, nu uita să iei în considerare cât spațiu ai la dispoziție în casă. Măsoară zona pe care intenționezi să o utilizezi înainte de a selecta arborele, pentru că în acest mod, nu vei aglomera încăperea.

Circumferința este un alt punct important de luat în considerare. Copacii mai mari sunt mai dificil de mutat, depozitat și gestionat. De asemenea, este nevoie de mai mult timp pentru amenajarea și decorarea lor. Nu uita să ai în vedere, spațiul necesar pentru a muta copacul în locația sa finală și asigurându-te că ușile îți permit să treci cu el dintr-o cameră în alta fără efort.

ppt.ro

Forma corectă pentru încăperea în care îl poziționezi

Aceasta este mai mult o problemă de estetică decât practică. Majoritatea copacilor artificiali încearcă să imite arborii veșnic verzi ca formă și aspect.

Pomii de Crăciun sunt frumoși, dar așa cum îți place să coordonezi decorațiunile pentru brad cu restul casei sau biroului tău, vrei să potriviți aspectul bradului cu schema de decor generală. Poți alege să vezi detalii pe www.brazicraciun.net/brazi-artificiali-bucuresti dintr-o colecție impresionantă.

Brazi pre-decorați

Mulți copaci artificiali vin cu lumini deja aranjate și conectate. Poți găsi copaci cu toate aranjamente diferite și cu o gamă largă de lumini, în funcție de preferințe. Acestea sunt fixate și nu le puteți scoate sau muta, așa că asigură-te că ești mulțumit de acest aranjament, așa cum este el. Cu toate acestea, ține cont de faptul că brazii pre-iluminați sunt mai ușor de instalat.

Pomii artificiali de Crăciun pot fi, de asemenea, pre-împodobiți în mai multe moduri. Aceștia pot fi accentuați, ceea ce înseamnă că pot avea deja conuri de pin artificiale sau fructe de pădure. Aceste adaosuri pot face niște decorațiuni frumoase și mici detalii, dar de obicei sunt permanente și nu pot fi îndepărtate. Totodată, poți alege copaci care sunt vopsiți pentru a arăta ca și cum ar fi acoperiți de zăpadă sau îngheț.

Tipuri de ramuri

Ramurile arborilor artificiali sunt de obicei de două tipuri: cu balamale sau cu cârlig. Ramurile cu balamale sunt atașate permanent de copac și pot fi pliate atunci când copacul este îndepărtat pentru depozitare.

Ramurile cu cârlige nu sunt bine legate de trunchi, se agață la montare și se scot la demontare. Adesea, ramurile îndoite apar pe copacii care au un cost mai mare. Acestea facilitează asamblarea și dezasamblarea bradului mult mai rapid.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.