Unde te poti muta atunci cand locuiesti in capitala?

Share Button

In momentul in care locuiesti in capitala insa nu mai esti foarte multumit nici de zona in care locuiesti si nici de locuinta pe care o detii, cu siguranta te gandesti ca a sosit timpul sa te muti.

Ei bine, in acest caz, cu siguranta trebuie sa te gandesti foarte bine la viitorul tau, pentru ca a te muta nu este atat de simplu.

In conditiile in care te-ai saturat sa traiesti in capitala si in zona de sud a tarii, atunci te poti gandi serios sa te muti intr-un oras mare al tarii precum Cluj Napoca de exemplu, iar intr-un astfel de oras vei avea exact aceleasi posibilitati precum in capitala.

In cazul in care insa, iti doresti sa ramai in capitala, atunci poti alege sa iti cauti un apartament intr-un complex rezidential, iar astfel vei schimba doar cartierul nu si orasul. In acest fel iti va fi mult mai usor sa pastrezi legatura cu prietenii si cu cei dragi, si vei putea sa iti continui cariera.

ppt.ro

Daca insa nu iti mai surade ideea de a locui in capitala, insa nu vrei sa te muti departe de oras, atunci ai putea opta pentru Bragadiru, care este un orasel mic din apropierea capitalei.

Cu siguranta nu vei regreta ideea de a te muta in Bragadiru daca stai sa te gandesti la toate avantajele pe care le are locuitul intr-un astfel de oras.

In primul rand, vei putea sa te muti intr-o locuinta dintr-un complex rezidential de lux Bragadiru, si vei vedea ca totul va fi in favoarea ta, pentru ca o locuinta intr-un complex rezidential de lux din acest oras este mult mai ieftina decat o locuinta dintr-un complex rezidential de lux din capitala.

Apoi, trebuie sa te gandesti si la faptul ca Bucurestiul este un oras mult mai poluat decat Bragaridu, asa ca este mult mai rentabil sa locuiesti in Bragadiru, chiar daca este un oras mult mai mic decat Bucurestiul.

Bragadiru este un oras care in prezent se afla in plin proces de dezvoltare, un oras in care se construiesc case si vile impresionante, un oras in care se construiesc apartamente de lux, asa ca este indicat sa te muti cat mai rapid in acest oras.

De ce? Pentru ca in curand vor dori multi bucuresteni sa se mute in acest mic orasel din apropierea capitalei, iar preturile locuintelor vor exploda.

Pe langa toate aceste detalii, mai trebuie sa tii cont si de faptul ca Bragadiru este un oras aflat la doar 14 kilometri de Bucuresti, asa ca in maxim 20 de minute vei ajunge cu masina de la noua ta locuinta din Bragadiru si pana in Bucuresti.

Ei bine, dupa cum se poate observa, atunci cand locuiesti in capitala, daca nu mai esti multumit de locuinta ta si nici de zona in care locuiesti, fie te poti muta intr-o alta zona a capitalei, fie te poti muta intr-un orasel din apropierea capitalei, fie poti alege sa te muti intr-o alta regiune a tarii, de recomandat Transilvania, iar aici indicat ar fi orasul Cluj Napoca.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.