Tu te-ai echipat cu freze de zapada pentru iarna?

Share Button

De ceva vreme iarna pare sa-si fi intrat in drepturi cu tot ceea ce implica schimbarea de anotimp. In curand ne vom gasi in situatia in care troienile de zapada vor trebui indepartate, astfel incat acestea sa nu ne ingreuneze procesele zilnice pe care trebuie sa le desfasuram, in speta drumul pana la serviciu si acasa, traseul prin gradina noastra sau trecerea pe aleea de langa bloc.

Una dintre cele mai performante echipamente pentru indepartarea zapezii in exces o reprezinta utilizarea de freze de zapada, pe care le putem gasi cu cea mai mare usurinta in magazine de profil precum www.freze-de-zapada.blogspot.com . Aici putem regasi ofertele speciale pentru produsele cele mai cautate, dar si pentru cele mai apreciate dintre acestea.

Ce sunt frezele de zapada? Acestea sunt utilaje menite sa indeparteze surplusul de zapada asezata multistrat  pe partile circulate ale drumurilor. Aleile, trotuarele, parcarile si curtile pot fi foarte usor curatate, deoarece prin utlizarea de freze de zapada se micsoreaza in foarte mare masura timpul alocat deszapezirii.

Mai mult decat atat, procedeul nu este distrugator pentru straturile suport de orice natura ar fi acestea, ceea ce nu se poate spune de exemplu in cazul sarurilor folosite pentru degivrare, despre care se stie ca afecteaza structura asfaltului.

ppt.ro

[adsenseyu1]

Totusi, inainte de orice, ar trebui sa facem o distinctie clara intre pluguri si freze de zapada. In timp ce plugurile sunt folosite in conditii de deszapezire eficienta a drumurilor, impingand cu ajutorul lamelor masive zapada in lateralul plugului sau inainte, freza are doar capacitatea de a arunca la o anumita distanta o anumita cantitate de zapada. Eficienta este in mod clar mult mai mare in cazul unui plug, si tocmai de aceea utilizarea frezelor este conditionata de dimensiunile  mai reduse ale frontului de lucru.

Aceste produse au devenit din ce in ce mai cautate, mai ales datorita modificarilor de temperatura din ultimii ani. Din fericire freza de zapada este un utilaj care poate fi folosit chiar si in conditii de iarna extrema, si se preteaza la fel de bine atat pentru alei de blocuri sau curti cat si pentru parcari si spatii comerciale ori de birouri.

Sa nu uitam ca fiecare dintre noi are obligatia morala de a-si curata propriul spatiu aferent locuintei sau biroului, astfel incat este mai mult decat necesar sa avem la indemana un astfel de utilaj care sa ne ajute. Dincolo de o economie substantiala din punct de vedere banesc, ganditi-va cat de multe persoane echipate cu lopeti ar trebui sa presteze o munca pe care o simpla freza de zapada o poate rezolva in doar cateva minute.

Avantajos este si faptul ca, fiind un utilaj robust, acesta poate functiona foarte bine chiar si la temperaturi foarte scazute, reusind sa curate suprafete destul de mari de zapada depusa fie unistrat, cu consistenta destul de moale, fie multistrat, incrustata si inghetata.

[adsenseyu1]

Costurile de intretinere sunt destul de mici, iar piesele de schimb, in ipoteza in care acestea trebuie inlocuite, se gasesc destul de usor. In principiu este vorba despre articolele consumabile, de tipul racletelor cu dinti ce realizeaza admisia, sau a tubului flexibil de evacuare. Cheltuielile de personal sunt ca si inexistente, frezele de zapada necesitand un simplu operator care sa execute ghidajul utilajului pe suprafata ce necesita a fi curatata.

Frezele de zapada sunt fara indoiala unele dintre cele mai cautate utilaje potrivite sezonului rece. Din fericire s-a inradacinat si la noi conceptul de pregatire prealabila pentru iarna, astfel incat problemele generate de caderile masive de zapada sa poata fi preintampinate.

De aceea,  www.freze-de-zapada.blogspot.com  ne pune la dispozitie cele mai bune oferte in ceea ce priveste echiparea cu freze de zapada, astfel incat, in loc sa ne petrecem timpul afara, cu mainile inghetate pe lopeti, sa ne putem bucura de aleile deszapezite in cateva minute cu freze de zapada direct din caldura caminului nostru.


Alte stiri actuale :

1. Amfibii unicat la Constanţa. Utilajele vor fi folosite la operațiunile de deszăpezire
2. Ce soluţie a găsit Piedone ca să eficientizeze serviciul de deszăpezire din Sectorul 4
3. Tot ce trebuie să ştii despre condusul pe timp de iarnă
4. Cod galben de viscol pentru 26 de judeţe. Ministerul de Interne cere închiderea drumurilor nesigure
5. Primăriile din Vrancea se pregătesc de iarnă cumpărând buldoexcavatoare şi freze de zăpadă

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.