Tipuri de genti pentru femei

Share Button

Geanta este un accesoriu indispensabil oricarei femei, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt cele mai indragite genti de catre femei.

Plicurile sunt mai mult decat perfecte atunci cand doamnele nu au nevoie de multe lucruri, ci le trebuie doar telefonul, rujul, cheile. Plicurile sunt accesorii importanet care finalizeaza tinuta pentru diferite ocazii speciale.

Tinutele de seara si tinutele pentru diferite  ocazii sunt de neconceput fara un plic. In prezent plicurile se gasesc in diferite forme, culori si designuri, iar unele dintre acestea pot fi purtate si la tinutele de zi.

Gentile mari sunt si ele foarte indragite de catre femei datorita faptului ca sunt practice si incapatoare pentru toate obiectele de care acestea au nevoie in fiecare zi. Cu cat este mai mare o astfel de geanta, cu atat va fi mai incarcata. Totusi, femeile nu ar trebui sa profite de faptul ca au o asemenea geanta, ci ar trebui sa transporte in geanta doar produsele si obiectele de care chiar au nevoie.

ppt.ro

Poseta, este un alt tip de geanta de dama, care poate fi purtata in mana sau pe umar. Aceasta geanta poate avea dimensiuni medii, si este foarte incapatoare. O asemenea geanta este mai mult decat perfecta pentru femeile scunde si minione.

Gentile de voiaj sunt si ele apreciate de catre femei, si pot reprezenta cea mai buna solutie pentru doamnele si domnisoarele care calatoresc mult.

Geanta de voiaj se gaseste in diferite forme, culori si designuri. Cea mai practica astfel de geanta este cea cu rotile, pentru ca femeile sa nu fie nevoite sa o care in maini atunci cand ea este plina si grea.

Beauty case, poate reprezenta cea mai buna solutie pentru acele femei ce nu renunta nici macar atunci cand pleaca in calatorii la tot arsenalul de produse cosmetice. O geanta de acest fel este foarte frumoasa pentru cosmetice, este prevazuta cu multe buzunare, despartituri si locuri unde sa incapa cremele, pensulele, fardurile, sau alte produse.

O asemenea geanta cus siguranta le creaza femeilor o bucurie. Imaginea pe care o creaza femeile cu acest beauty case elegant, este imaginea unei femei elegante si ingrijite caretine foarte mult la aspectul ei. De precizat insa este faptul ca aceasta geanta nu trebuie purtata in fiecare zi.

Rucsacul, pentru foarte multe femei este geanta perfecta pentru ca acesta ii ofera purtatoarei posibilitatea de a avea mainile libere. Aceasta geanta este utila in mod deosebit pentru femeile mobile si sportive, si pentru femeile care se deplaseaza pe bicicleta sau motocicleta.

Rucsacul este geanta ideala pentru femeile care iubesc excursiile si care merg in city break, pentru femeile care trebuie sa aiba mainile libere, mai ales atunci cand vin de la servici si tin intr-o mana copilul iar in mana cumparaturile.

Geanta de plaja este deasemenea foarte apreciata de catre femei. Cu siguranta la mare, toate femeile care merg la plaja folosesc aceasta geanta, pentru a-si duce cu ele de la hotel si pana la plaja cremele de protectie impotriva soarelui, sau diferite alte obiecte.

watchshop.ro

Asadar, acestea sunt cateva dintre gentile de dama cele mai apreciate de catre femei.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.