Steroizi Halotestin Muscle Pharm

Share Button

Halotestin (fluoximeteron), cunoscut sub denumirea de “halo” in lumea fitnessului, este unul din cei mai puternic steroizi anabolico-androgenici disponibi. Vine sub forma orala. A fost dezvoltat in mod uimitor la sfarsitul anilor ’50 si utilizat in medicina pentru a-i ajuta pe tinerii care sufereau de pubertate intarziata.

In lumea culturismului, Halotestin este considerat o alegere foarte populara pentru sportivii de forta si putere. Cu toate acestea, el este de asemenea un intaritor puternic si un steroid cutter pentru culturisti. Din pacate are multe efecte secundare negative.

Cei care folosesc halo raporteaza o crestere rapida a puterii, fara sa retina apa. Acest lucru se datoreaza raportului anabolic/ androgenic ridicol. Pe hartie, halo este de aproape 20 de ori mai anabolic decat testosteronul si este aproape de 10 ori mai androgenic. Nu stim sigur daca aceste cifre se confirma si in realitate.

Steroizi Halotestin – activitate estrogenica

Partea uimitoare a acestui compus este nu are activitate estrogenica, asa cum am mentionat mai sus. Deci nu determina retentia de apa. Acest lucru il face sa fie popular ca finisor de cicluri inainte de concursuri si competitii. Din pacate, ca toate lucrurile din viata, trebuie sa fiti constient si de bine si de rau.

ppt.ro

In primul rand, dupa cum probabil presupuneti, Halotestin este foarte toxic pentru ficat. Deci nu-l puteti folosi pentru o perioada lunga de timp sau in doze mari.

De asemenea, pentru ca este aspru si puternic si creste rapid puterea, s-ar putea sa va simtiti obosit in timpul tratamentului. Problema principala poate fi faptul ca halo va determina cresterea numarului de celule rosii din sange.

Acest lucru poate fi contraproductiv si va poate afecta in multe feluri – inclusiv la antrenamente si la somn. Este esential sa luati suplimente de sustinere. Ar trebui sa apelati si la calorii ca sa evitati epuizarea. Cei care sunt intr-un deficit valoric vor obtine rezultate incredibile, dar vor plati un oarecare pret. Poate fi o idee buna sa donati sange.

watchshop.ro

Pentru ca steroizii halo sunt atat de androgenici, va puteti astepta la un plus de agresiune. Este important sa nu folositi Halotestin daca luati steroizi pentru prima data. De ce? Deoarece cresterea androgenilor va fi dificil de controlat pentru un utilizator nou.

Dozele de halo nu trebuie sa depaseasca niciodata 40 mg pe zi, altfel veti intra intr-o zona periculoasa. De asemenea, nu ar trebui sa folositi acesti steroizi mai mult de 5 – 6 saptamani.

Chiar si 4 saptamani ar putea insemna prea mult. Unii culturisti prefera sa ia 10 mg inainte de antrenament pentru o crestere suplimentara si restul dozajului in timpul zilei. Pentru ca halo are o durata de viata scurta (6 – 8 ore) aceasta strategie pare sa aiba sens.

Steroizii Halotestin pot lucra cu siguranta foarte bine pe cont propriu. Puteti incerca 20 mg pe zi timp de 3 – 4 saptamani prma data, apoi puteti trece la o doza mai mare. Unii culturisti experimenteaza administrarea impreuna cu Equipoise sau cu Testosteron.

Nu ar trebui sa-l combinati cu alti compusi duri, cum ar fi trenbolon sau alt steroid oral. Nu incepeti sa administrati steroizi inainte de a va asigura ca ati inteles care sunt efectele secundare si de a discuta cu un expert in domeniu.

Atentie: femeile nu ar trebui sa utilizeze steroizi Halotestin niciodata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.