Smartphone-ul si incarcarea ideala a bateriei

Share Button

Ultimele aparitii pe dispozitivelor electronice au inregistrat un progres tehnologic semnificativ pe partea de piese telefoane spre deosebire de modelele precedente.

Pe cat au devenit de complexe, pe atat de pretentioase in ceea ce priveste consumul de baterie, o incarcare pe zi fiind deseori privita ca pe un gest obisnuit din partea detinatorilor de smartphone. Acest fapt spune multe despre orientarile consumatorilor aflati in postura de a cumpara un telefon de ultima generatie, judecand dupa un anumit set de criterii.

Procesoarele quad-core, ecranele mari pot fi o element deciziv, aplicatiile detinute de asemenea, dar durata de incarcare specifica acumulatoarelor ar trebui sa devina o prioritate. Aceste piese telefoane sunt responsabile intrutotul de operabilitatea telefonului, avand in vedere ca o simpla descarcare si, deci, un telefon inactiv, poate duce la o adevarata criza personala pana la remedierea problemei. In nefericitul caz al unei cedari de acumulator definitive, site-uri de profil precum www.accesoriigsm.ro ofera posibilitatea inlocuirii acestuia, indiferent de model.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Un grup de experti a realizat recent un studiu asupra mai multor modele de smartphone pentru a le testa capacitatea de incarcare. Toate telefoanele testate au fost supuse unei interactiuni de 9 ore, timp in care aplicatiile si capacitatile lor au fost solicitate la maximul posibil.

Se pare Huawei Ascend Mate 2 a fost cel mai bine cotat in acest sens, cu o baterie de 3,900 mAh. Este evident ca ecranul sau de 720p si un procesor Snapdragon 400 duc cu gandul la incarcari multiple ale bateriei, dar rezistenta sa pe parcursul a 14 ore si 43 de minute par sa fi demonstrat contrariul.

Urmatorul pe lista telefoanelor longevive este OnePlus One, cu un timp de incarcare de 13 ore si 16 minute. Tot odata, calitatea bateriei nu este singurul motiv pentru care OnePlus ar reprezenta o achizitionare inspirata. De urmarit sunt si ecranul de 5.5 inch, cu display full HD, dar si mult mai performantul sistem de operare Cyanogen Mod.

[adsenseyu1]

Telefoanele Xperia Z3 au atras cumparatori datorita camerei foto 20.7 mp si a butonului de fotografiere dedicat care permite capturarea de poze si in mediile subacvatice. Cu atat mai mult cu cat display-ul a evoluat la unul mai clar si mai luminos, iar speakerele au fost mutate pe fata superioara. Rezistenta bateriei la incarcare a fost marea surprindere a testerilor, care a atins 12 ore si 9 minute.

Galaxy S5 ajunge la o perioada de incarcare de aproape 11 ore, fapt impresionant pentru un telefon cu un procesor perfomant, cu un design resistent la apa si cu un cititor de amprente. „Fratele” sau mai sportiv, Samsung Galaxy S5 Sport for Sprint dispune in continuare de un display Super Amoled si o camera de 16 mp, dar si de cunoscutul procesul Snapdragon 801.

Ceea ce ultima versiune aduce in plus spre deosebire de prima este modul de tratare a exteriorului cu margini ranforsate. La aceasta varianta, Samsung a optat pentru butoane fizice in locul touchscreenului, realizand un telefon focusat pe rigiditate si rezistenta la praf si apa. Perfomanta bateriei s-a mentinut pe perioada a 10 ore si 37 minute.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.