Sfaturi pentru alegerea unui sistem audio de masina

Share Button

Daca sistemul dvs. stereo auto foloseste casete, puteti utiliza un adaptor de casete. Adaptorul casetofonului este in forma de caseta conectata la un cablu si o mufa pentru casti mini. Luati mufa pentru casca si conectati-o la playerul MP3 portabil.

Apoi, introduceti adaptorul in cutia dvs. de casete, iar muzica de la playerul MP3 portabil va fi redata prin boxa de pe stereo-ul masinii. Va recomandam sa renuntati la dispozitivele cu casete si sa optati pentru un radio MP3 auto ieftin.

Puteti trimite semnalul de la playerul MP3 portabil la stereo-ul masinii utilizand un emitator FM mic. Transmitatorul va trimite semnalul de la playerul dvs. portabil la stereo-ul masinii pe o frecventa care nu este utilizata de posturile de radio din apropiere.

Unele transmitatoare va permit doar sa utilizati frecventele prestabilite, desi altele va permit sa alegeti una. Unele transmitatoare se dubleaza, de asemenea, ca incarcatoare de masina portabile pentru playerul MP3 portabil. Pentru a asculta MP3 in masina noi va recomandam vendor player auto bluetooth 7018b 7 inch cu telecomanda.

ppt.ro

Bluetooth

Bluetooth este o optiune excelenta pentru conectarea dispozitivelor MP3 sau smartphone la stereo-ul masinii.

Majoritatea vehiculelor noi au stereo-uri care se vor conecta direct la telefonul smartphone sau tableta prin Bluetooth, permitandu-va sa redati muzica si sa efectuati apeluri telefonice fara a mai fi nevoie de fire suplimentare.

Pentru vehicule mai vechi, incercati sa instalati un nou stereo auto cu functii Bluetooth incorporate sau sa cumparati un adaptor Bluetooth care sa functioneze cu stereo-ul dvs. existent.

Receptor linie

Unele stereo auto au o mufa de intrare care accepta o mufa pentru casti de 3,5 mm pentru introducerea datelor. Puteti cumpara un cablu de 3,5 mm, care va conecta mufa pentru casti de pe playerul MP3 portabil la mufa de intrare de pe stereo-ul masinii.

Built-In Music Player Jack

Vehiculele mai noi au o optiune incorporata in sistemul audio auto care va permite sa conectati playerul MP3 portabil direct la o mufa audio pentru sistemul stereo.

Mufa audio se poate afla pe stereo-ul masinii, pe bord sau pe un spatiu separat sau pe compartimentul de depozitare. Aceasta mufa audio poate utiliza un cablu USB, un cablu RCA / audio sau ambele.

Consultati manualul de utilizare al vehiculului pentru a vedea daca vehiculul dvs. are aceasta functie. Puteti chiar sa sortati melodiile, listele de redare si controlul volumului utilizand butoanele de pe consola dvs. de vehicule in locul controlului portabil al playerului MP3.

Majoritatea oamenilor spun ca locul in care asculta majoritatea muzicii lor este in masina.

Multi oameni cred ca ascultarea muzicii in masina este benefica pentru concentrare. Dar muzica ar putea fi o distragere a atentiei care ar putea fi periculoasa?

In ciuda faptului ca practica este raspandita, avem putine idei despre efectul pe care-l are … pana acum.

Muzica sigura?

Primul indiciu vine de la un nou studiu al comportamentului soferilor in randul adolescentilor (Brodsky & Slor, 2013).

Tinerii au fost rugati sa conduca pe o ruta locala cu un instructor de conducere si un cercetator care urmarea fiecare miscare. De fiecare data cand au facut o greseala, cum ar fi depasirea vitezei, soferul sau conducerea cu o singura mana, a era atent la altceva.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.