Sfaturi despre cum sa faci optimizare SEO

Share Button

Notiunea de SEO a aparut undeva in anii 90 si vine ca o prescurtare pentru Search Engine Optimization, care in traducere libera ar insemna optimizarea motoarelor de cautare.

Ei bine, incepand cu anul 2014 SEO s-a schimbat foarte mult, iar update-ul Google Panda a reusit sa creeze foarte mult haos pentru detinatorii de site-uri.

Odata cu sfarsitul anului 2014 si inceputul lui 2015 tot mai multi specialisti din acest domeniu au devenit ingrijorati de schimbarile viitoare, insa cei care isi vor crea un plan bine pus la punct pentru viitor, iar planul sa le contina un “natural user flow” nu au motive de ingrijorare.

Zilele in care cuvintele cheie sunt indesate prin continuturile articolelor au cam trecut pentru ca din anul 2014 update-ul Google Pigeon a inceput fara intrerupere sa imbunatateasca rezultatele pentru cautarile locale, in timp ce Google Panda a imbunatatit continutul care se gaseste pe paginile motoarelor de cautare.

ppt.ro

In continuare iti voi prezenta cateva sfaturi de urmat in cazul in care iti desfasori activitatea in acest domeniu:

Trebuie sa creezi continut de calitate pentru vizitatori.

Cu siguranta daca vrei ca firma ta sa aiba succes in activitatea de optimizare SEO, trebuie sa creezi un continut de calitate superioara si content management pentru site-ul pe care il promovezi. Calitatea cuvintelor cheie, dar si densitatea acestora sunt doi factori importanti pentru optimizarea site-urilor.

Utilizeaza Outreach Organic daca vrei sa construiesti link-uri.

Este foarte important sa acorzi o mare atentie link-urilor, si sa le eviti pe cele negative care pot sa afecteze page rang-ul sau care iti pot penaliza site-ul.

Daca folosesti instrumentele de monitorizare a link-urilor, te vei putea asigura ca la site-ul tau sunt conectate doar link-urile de calitate. Aceste instrumente te pot ajuta sa elimini foarte usor link-urile negative sau pe cele care pot sa dauneze site-ului tau.

Scrie tag-uri foarte bune pentru titlul articolului.

Tag-urile au reprezentat si reprezinta in continuare un factor important in optimizarea SEO.Un Tag pentru un titlu bun ar insemna sa scrii titlul precum ar fi titlul unui articol din ziar care foloseste cuvinte cheie insa acestea sa aiba si un inteles.

Convinge-ti prietenii si cunoscutii sa vorbeasca despre brand-ul tau.

Cu siguranta in momentul in care deja esti cunoscut, si foarte multa lume iti viziteaza zilnic site-ul sau site-urile nu poate decat sa te bucure pentru ca vei avea doar de castigat.

Ei bine, acestea sunt doar cateva sfaturi utile care pot sa te ajute sa te descurci in cazul in care ai vrea sa incepi sa faci aceasta activitate, insa totusi ar trebuie sa apelezi la o firma care se ocupa de optimizarea SEO pentru a-ti promova site-urile pentru ca este foarte greu sa reusesti de la inceput si sa ai succesul mult dorit.

In tara la noi sunt multe companii care ofera servicii de optimizare SEO, insa in cazul in care iti doresti ca afacerea ta si site-urile tale sa fie promovate cat mai eficient, atunci trebuie sa apelezi la o companie de succes. Cu siguranta daca vei accesa link-ul http://danbradu.com, vei descoperi o companie de succes, iar profesionistii de la firma respectiva te vor putea ajuta foarte mult.

Cu siguranta trebuie sa apelezi la o firma de optimizare SEO daca vrei ca site-urile tale sa aiba un succes real si un trafic foarte mare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.