Sfaturi cumparare incarcator laptop

Share Button

Pentru inceput va recomandam ca atunci cand aveti nevoie de incarcatoare laptop sa incercati prima data pe Mentor-Market.ro.

Aflati cateva sfaturi despre cum sa cumparati un nou incarcator in cazul in care cel original de la laptop se strica.

Adaptorul AC este un dispozitiv care converteste curentul cotinuu in curent alternativ, curent provenit de la priza, si ajusteaza electricitatea pentru a o face potrivita pentru laptop.

Laptopul dvs. nu se va incarca daca adaptorul de curent alternativ se strica. Ar trebui sa urmati pasii urmatori daca apare aceasta problema:

ppt.ro

Stiu ca este banal sa spunem asta , dar nu se stie niciodata: Verificati priza de alimentare pentru a va asigura ca are curent. Puteti face acest lucru conectand un alt dispozitiv electric in aceleasi priza si vedeti daca dispozitivul functioneaza.

Daca priza este bine, verificati cablul de intrare, adica cablul care trage curentul de la priza electrica si il trimite in adaptor. Deconectati acest cablu de la adaptor si testati capatul de iesire cu un multimetru pentru a vedea daca curentul ajunge acolo. Daca nu aveti un multimetru sau nu stiti cum sa utilizati unul  nu aplicati alta metoda pentru a testa cablul de intrare si presupuneti ca acesta este bine.

Daca nu stiti ce faceti, nu va jucati cu electricitatea, ar putea fi periculoasa. Mergeti si cumparati un incarcator nou.

Daca credeti ca cablul de intrare este bine, problema se afla in cutia adaptorului dreptunghiular. Este posibil sa aveti nevoia sa deschideti adaptorul si sa vedeti daca ceva este slabit inauntru. Dar acest lucru nu este recomandat deoarece, odata deschis, nu mai puteti inchide din nou adaptorul! Carcasa adaptorului este realizata intr-un mod care nu ofera nici o modalitate de a o deschide intr-o maniera civilizata. Va trebui sa o fortati!

Daca trebuie sa cumparati un adaptor nou achizitionati-l din magazinul producatorului original. Incercati sa obtineti adaptorul care are acelasi numar  ca cel  original.

Daca nu il puteti gasi la magazinul original al producatorului – puteti cauta in magazinele locale

Daca nu gasiti unul cu aceeasi iesire, incercati sa gasiti unul nou cu iesire cat mai aproape posibil de original

Nu cumparati un adaptor nou cu tensiune diferita – poate dauna laptopului

Luati intotdeauna laptopul la magazine si verificati daca adaptorul pe care intentionati sa il cumparati se potriveste la laptop.

Cumpararea unui adaptor online ar trebui sa fie ultima solutie pentru doua motive. In primul rand, este nevoie de cateva zile sa vina la dvs. In al doilea rand, nu puteti vedea daca adaptorul se potriveste in laptop. Fotografiile adaptoarelor prezentate pe site-urile de cumparaturi nu sunt intotdeauna modelul exact pe care il vand.

watchshop.ro

Sper ca acest articol a fost util in cautarea unui nou incarcator pentru laptop.  In continuare vom mentiona si faptul ca aceste sfaturi sunt super utile si in cazul in care veti vrea sa achizitionati un incarcator pentru masina si de ce nu pentru oricare alte incarcatoare ale dispozitivelor electronice. Recomandarea de a cumpara piesele originale este de fiecare data valabila indiferent la ce ne referim. Altfel va veti supune obiectele unor riscuri inutile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.