Cum am putea alege serviciile de hosting?

Share Button

In acest articol va dam mai multe informatii pentru a gasi cel mai bun host web. Citeste mai multe aici.

Cautati recenzii semnificative

Numeroase recenzii sau recomandari despre gazde web provin de la utilizatori satisfacuti. In timp ce acest lucru poate fi un lucru bun, adesea nu au nimic de comentat in legatura cu serviciul pe care il folosesc. O multime de clienti aleg o firma de host pentru ca apoi sa ramana cu ei pana cand nava incepe sa se scufunde.

Verificati mai multe optiuni insa incercarea unor gazde diferite necesita mult timp si poate fi o adevarata durere de cap, ceea ce face de inteles faptul ca oamenii se tin de gazda si sunt fericiti sa le recomande altora firmele cu care lucreaza. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna neaparat ca este cel mai bun serviciu pentru voi si ca nici ca nu ati putea fi mai bine serviti in alta parte.

ppt.ro

Cand cautati recenzii de gazduire, cautati rapoarte care compara serviciile utilizand teste relevante, cu date pentru a va sustine rezultatele si raspunsurile. Un bun exemplu este o comparatie recenta a performantei a sapte companii de top hosting.

Comparand un singur criteriu, cum ar fi performanta, nu ar trebui sa fie singura masura utilizata pentru a selecta o gazda, o comparatie relevanta, factuala si bazata pe date poate fi de nepretuit pentru a ajuta la luarea unei decizii.

Feriti-va de ideea de “Celebritate”

In timp ce Brad Pitt ar putea sa se bucure cu adevarat de o cana de cafea cu gheata, iar bloggerul tau preferat ar putea sa foloseasca de fapt Bluehost pentru site-ul sau, nu inseamna ca ar trebui si tu sa faci acelasi lucru.

In cel mai bun scenariu, ei cred cu adevarat in serviciul pe care il sustin, iar in cel mai rau caz, ei o fac doar pentru un reclama. Nevoile lor ar putea fi, si probabil sunt diferite de ale tale, asa ca nu trebuie sa iei musai reclamele in serios.

Daca nu stiti ce sa faceti si nu sunteti convinsi ca vreti sa alegeti un anumit serviciu de hosting pentru a determina exact factorii care fac diferenta recomandarea noastra este sa intrebati clientii. Acestia va pot oferi de asemenea si o foarte buna perspectiva in ceea ce priveste serviciile pe care le veti primi. Puteti sa ii intrebati pe clienti folosind intrebarile din lista urmatoare.

Care sunt momentele de incarcare a paginii in mod defectuos?

Site-urile au viteza mica, li se incarca paginile cu greutate sau pozele se vad fragmentat?

Ati observat mult timp de nefunctionare?

Au fost vreodata hackeri care au reusit sa sparga site-urile?

Daca cineva este fericit sa vorbeasca despre cat de buna este gazda sa in schimbul unei plati afiliate, atunci ei ar trebui sa fie dispusi sa raspunda la intrebari despre motivul pentru care sustin acea firma de host.

Fiti atenti si la testimoniale

Majoritatea firmelor de host fac si  listarea marturiilor clientilor si publica liste de site-uri pe care sunt mandri sa le gazduiasca. In acelasi mod cu ajutorul recomandarilor altor firme si cu recomandarilor utilizatorilor, puteti incerca sa ii contactati pe acesti clienti enumerati si sa ii intrebati despre experientele lor cu firma de hosting.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.