Probleme hardware iPhone 6S

Share Button

Intreruperi neasteptate ale bateriei

In noiembrie 2016, Apple a anuntat ca un “numar foarte mic” de dispozitive iPhone 6S fabricate intre septembrie si octombrie 2015 au baterii defecte care se inchid in mod neasteptat. In timp ce Apple a remarcat ca problemele legate de baterie nu erau “o problema de siguranta”, a anuntat un program de inlocuire a bateriilor pentru dispozitivele afectate. Clientii cu dispozitive afectate, care acopera “o serie limitata de numere de serie”, au putut verifica numarul de serie al dispozitivului pe site-ul Apple si, daca au fost afectate, au primit gratuit o inlocuire a bateriei la Apple Stores sau la furnizorii autorizati de servicii Apple.

In decembrie 2016, Apple a dezvaluit noi detalii despre aceasta problema, afirmand ca dispozitivele afectate au continut o “componenta baterie care a fost expusa unui aer ambiental controlat mai mult decat ar fi trebuit sa fie inainte de a fi asamblat in acumulatori”. Declaratia a mai spus ca clientii “in afara domeniului afectat” pot intampina si inchideri neasteptate, desi clarificand faptul ca unele intreruperi pot aparea in conditii normale deoarece iPhone incearca sa “protejeze electronica”.

Acestea au oferit clientilor un inlocuitor de baterie foarte redus pentru un an.  Apple a mai spus ca o actualizare viitoare a sistemului de operare iOS va include instrumente de diagnosticare suplimentare pentru a ajuta Apple sa gaseasca mai multe informatii despre diferite tipuri de probleme legate de baterii. Din fericire gasiti peste tot service-uri care fac inlocuire display iPhone 6S.

ppt.ro

In februarie 2017, Apple a lansat o declaratie catre TechCrunch, spunand ca actualizarea iOS 10.2.1, lansata pe 23 ianuarie, a redus aparitia opririi bateriei cu “mai mult de 80%” pe dispozitivele iPhone 6S.

La 28 decembrie 2017, Apple a scazut pretul unei inlocuiri a bateriei in afara garantiei pentru iPhone 6 sau mai tarziu de la 79 pana la 29 dolari pentru un an pana la 31 decembrie 2018 si a promis o actualizare iOS care ar oferi mai multe informatii despre iPhone bateria de sanatate care in cele din urma sa dovedit a fi iOS 11.3.

Apple a anuntat iPhone-urile de generatia a noua, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, la un eveniment media din San Francisco, California, la 9 septembrie 2015. iPhone-urile 6 si iPhone 6 Plus pot fi rezumate frumos cu un singur citat de la Apple CEO-ul Tim Cook: “In timp ce ar putea sa para familiar, am schimbat totul despre aceste noi iPhone-uri.”

Disponibil cu aceleasi display-uri de retina de 4,7 si 5,5 inci, iPhone 6s si iPhone 6s Plus au acelasi design exterior ca si iPhone 6 si 6 Plus, dar o mare parte din hardware-ul interior, de la camera la procesor, este nou si imbunatatit .

Tehnologiile de baza precum touchscreen-ul si motorul cu vibratii au fost actualizate, iar dispozitivele sunt chiar construite dintr-un material nou.

IPhone-urile 6s si 6s Plus sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu din seria 7000, care este mai puternic si mai durabil decat seria 6000 utilizata in iPhone-urile din generatia anterioara. Apple a actualizat, de asemenea, dispozitivele cu sticla mai puternica, realizata printr-un proces dual de schimb de ioni. Una dintre cele mai mari schimbari este introducerea unui nou strat de aluminiu in Rose Gold, care insoteste optiunile traditionale de argintiu, cosmic gri si auriu.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.