Probleme comune intalnite lai Phone X

Share Button

Cu siguranta persoanele care au nevoie de un nou smartphone si care dispun de un buget mare, isi pot indrepta atentia spre modelul iPhone X de la Apple. Acest dispozitiv are un pret piperat, insa dispune de specificatii tehnice notabile.

Cei care isi aleg un asemenea smartphone, ar fi indicat sa il pastreze mereu in husa, si sa il echipeze cu o folie de protectie din sticla, pentru a proteja display-ul, pentru ca o inlocuire display ar produce o adevarata gaura in buzunar, pe cand o inlocuire geam iPhone X ar fi mult mai putin costisitoare.

Asadar, pentru o asemenea problema pot ajunge dispozitivele iPhone X in service, insa aceste dispozitive, chiar daca sunt foarte performante, pot intampina si diferite alte probleme, si pot necesita o vizita in service. Iata cateva probleme comune pentru iPhone X:

  1. Probleme legate de identificarea fetei

Una dintre putinele optiuni de securitate folosite de iPhone X este sistemul de recunoastere a fetei. Potrivit majoritatii utilizatorilor, aceasta caracteristica de securitate este uneori lipsita de raspuns sau nu reuseste sa va detecteze fata. Aceasta caracteristica insa poate fi si foarte vulnerabila.

ppt.ro

De exemplu, cineva ar putea sa va foloseasca fotografia pentru a va debloca iPhone-ul X sau poate sa va forteze sa utilizati aceasta caracteristica pentru a va debloca smartphone-ul si pentru a va compromite contul Apple Pay.

Daca caracteristica Face ID nu raspunde, pur si simplu;

  • Curatati camera frontala si senzorul;
  • Tineti telefonul la 20 pana la 30 de centimetri distanta de fata dvs. si priviti activ camera foto;
  • Asigurati-va ca stati intr-o camera bine luminata.

Daca incercati acesti pasi iar functia Face ID nu raspunde, nu va ramane altceva de facut decat sa trimiteti telefonul intr-un service gsm.

  1. Calitate slaba a sunetului

Unii oameni afirma ca iPhone-urile lor nu pot oferi niciun sunet, in timp ce altii se plang de sunete ciudate si de pocnituri cand volumul este ridicat. In ambele cazuri, este probabil ca aceasta problema sa fie legata de software sau hardware. Daca problema este un sunet in care se aud pocnituri pe difuzoare, pur si simplu urmati urmatorii pasi:

  • Opriti dispozitivul iPhone X tinand apasat butonul de alimentare.
  • Daca acest lucru nu va ajuta, incercati sa efectuati o resetare hard. Aici, va trebui sa apasati butonul de marire a volumului, volumul in sus. In cele din urma, apasati butonul lateral pana cand vedeti un logo Apple. Permiteti telefonului sa se reporneasca.
  • Daca problema persista, incercati sa verificati daca pe difuzoare exista particule de murdarie. Daca nu exista nici unul, incercati sa opriti Bluetooth si sa reporniti.
  • Daca optiunile de mai sus nu reusesc, incercati sa faceti upgrade la iPhone X pana la cea mai recenta versiune de upgrade iOS 11.

In cazul in care nici astfel nu se poate remedia problema, atunci va fi necesara o vizita cu telefonul in service, acolo unde va puteti duce terminalul iPhone X si pentru diferite alte probleme precum supraincalzirea dispozitivului, descarcare prematura a bateriei, probleme de conectare la wifi, bluetooth si date mobile, etc.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.