Este Facebook Insights un instrument potrivit pentru promovarea online a afacerii?

Share Button

Despre Facebook s-au spus si s-au scris multe, acesta fiind considerat unul dintre cele mai bune canale de promovare a unei afaceri. Aceasta platforma de socializare a depasit cu mult scopul sau principal, adica acela de a socializa, fiind o platforma foarte utila pentru promovarea online a afacerii.

Iar pentru ca acest avantaj a inceput sa fie din ce in ce mai exploatat, Facebook pune la dispozitia antreprenorilor sai diferite instrumente care sa ajute in monitorizarea afacerii, printre care se numara si Facebook Insights. Insa, intrebarea care se pune este urmatoarea: cum ne poate ajuta Facebook Insights? Daca vreti sa aflati raspunsul, ramaneti alaturi de noi! 

Aflati date importante despre potentialii clienti!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Facebook Insights sunt tocmai datele pe care acesta le ofera. Astfel, in cadrul sectiunii Posts, puteti afla informatii destul de pretioase despre publicul-tinta, cum ar fi orele la care acesta se afla pe pagina dumneavoastra, postarile care le-a starnit interesul sau intervalul orar cand este activ.

ppt.ro

Astfel, veti putea sti concret pe ce categorie de postari sa va axati, dar si orele la care ar trebui sa fiti mai activ. Poate ca aceste date vi se vor parea pur informative, insa, intr-o afacere, va pot salva de la multe neplaceri.

Descoperiti zonele de interes ale paginii!

Pe langa datele despre clienti, Facebook Insights va ofera detalii importante si despre pagina dumneavoastra. Asadar, cu ajutorul sectiunii Visits, puteti observa care sunt zonele de interes ale paginii, dar si zonele unde ar trebui sa acordati putin mai multa atentie, pentru un randament mai bun.

Ca un mic sfat, in cazul in care aveti si zone care nu merg atat de bine, incercati sa plasati un continut mai atractiv. De exemplu, puteti inlocui continutul scris cu unul vizual. Parca suna mai bine, nu?

Va puteti adresa mult mai eficient!

Altfel scrieti un articol sau o postare, atunci cand cunoasteti toate informatiile despre utilizatorii dumneavoastra, nu-i asa?

Asadar, pe langa punctele mentionate mai sus, Facebook Insights va ofera nu doar cateva statistici plictisitoare, ci si oportunitatea de a va descoperi mai bine publicul si de a sti concret cum ar trebui sa va adresati.

Puteti afla foarte usor punctele de interes ale acestora, dar si date mai generale, cum ar fi varsta limba vorbita sau orasul (sau tara) in care acestia locuiesc.

Pentru incheierea articolului

Dupa cum ati putut observa inca din titlu, acest articol a debutat cu o intrebare. Iar acum, trebuie sa oferim si raspunsul, nu-i asa? Daca ar fi sa aruncam inca o privire asupra punctelor ilustrate, atunci, am putea mentiona ca Facebook Insights este un instrument cu adevarat potrivit pentru a va monitoriza afacerea si pentru a o conduce spre succes.

Insa, pentru a atinge succesul mai aveti nevoie de ceva, si anume, un profesionist. Firma SEO ProjectMedia va ofera nu doar un singur profesionist, ci o intreaga echipa, pentru ca eficienta este unul dintre cuvintele ce caracterizeaza agentia din Timisoara.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.