Ce probleme poate avea un iPhone 6?

Share Button

Cei care isi doresc un smartphone de la Apple insa nu isi permit noile dispozitive care sunt foarte scumpe, dar si foarte performante, in mod evident isi vor indrepta atentia spre terminale de generatie mai veche, precum iPhone 6.

De cele mai multe ori, aceste telefoane ruleaza perfect, insa pot exista situatii in care ele sa ajunga intr-un service gsm. Cele mai multe dispozitive iPhone 6 care ajung in service, au nevoie de o inlocuire display iPhone 6, dat fiind faptul ca acestea nu au fost protejate cu o husa de protectie sau cu un geam de sticla pentru protejarea display-ului, iar acesta din urma s-a crapat in urma unei lovituri puternice.

Exista insa si situatii in care aceste terminale ajung in service din alte motive, iar in continuare veti vedea despre ce este vorba.

IMAGINE MARITA SAU ECRAN PLIN CU ICOANE

ppt.ro

Este destul de obisnuit sa auziti rapoarte despre imagini sau pictograme marite pe ecranul iPhone ceea ce face dificil pentru oameni sa vada corect sau sa navigheze. Exista o sansa buna ca acest lucru sa fi fost cauzat de caracteristica de accesibilitate, Zoom, si este usor de rezolvat.

Solutie:

• Tineti trei degete impreuna si atingeti dublu ecranul si ar trebui sa vedeti lucrurile sa revina la normal.
• Pentru a va asigura ca nu se intampla din nou, accesati Setari> Generale> Accesibilitate si dezactivati Zoom.

NU SE AUDE NIMIC IN TIMPUL APELURILOR

Destul de putini oameni s-au confruntat cu o problema enervanta in care nu au auzit pe celalalt apelant in timpul unui apel telefonic. Acestia pot efectua si primi apeluri in mod obisnuit, dar nu pot auzi persoana de pe linie sau aud un sunet amortizat chiar si atunci cand volumul este la maxim.

Solutii potentiale:
• Incercati sa utilizati butonul de crestere a volumului si asigurati-va ca volumul soneriei apare pe ecran atunci cand il apasati si nu pe casti.
• Asigurati-va ca nimic nu acopera difuzorul. Un protector de ecran, o carcasa, sau chiar praful poate avea un impact mare. Utilizati o perie sau suflati usor in difuzor pentru a va asigura ca nu este blocat.
• Asigurati-va ca nu aveti nimic conectat la portul castilor. Poate fi util sa conectati castile si sa le scoateti din nou doar pentru a testa daca acest lucru va ajuta.
• Incercati sa dezactivati Bluetooth prin Setari pentru a va asigura ca nu sunteti conectat la o casti sau la un sistem auto. Daca utilizati in mod regulat un dispozitiv Bluetooth, incercati sa va conectati la el si apoi deconectati-l pentru a vedea daca acesta are o diferenta.
• Puteti incerca sa intrati in Setari> General> Accesibilitate si asigurati-va ca oprirea zgomotului telefonic este oprita, unii oameni au descoperit ca acest lucru a ajutat.
• Incercati sa porniti difuzorul in timpul unui apel si sa vedeti daca problema persista.
• Dupa ce ati incercat solutiile de mai sus, tineti apasat Sleep / Wake si Acasa impreuna timp de 10 secunde pana cand vedeti sigla Apple pentru a reseta iPhone 6.
• Daca aveti in continuare problema dupa ce ati incercat toate aceste solutii potentiale, atunci este timpul sa discutati cu Apple si / sau cu furnizorul dvs.
• Alte situatii care sunt considerate a fi problematice de catre utilizatori, includ descarcarea prematura a bateriei, restartarea automata a telefoanelor sau probleme de conexiunui la functii precum wifi, date mobile sau gps.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.