Nu vrei sa te lași de fumat? Alege țigara electronica!

Share Button

Toti fumatorii stiu ca tutunul este daunator. Cu toate astea, majoritatea lor primesc aceasta informatie fara prea mari batai de cap. Pana la urma toate alimentele procesate, junk foodul, sucurile, alcoolul si in general tot ceea ce consumam din comert este daunator.

Daca nu iti doresti sa te lasi de fumat ceea ce poti face pentru sanatatea ta este sa cauti alternative cat mai bune. Un numar mai mic de tigari, tigari mai usoare sau alegerea unui kit tigara electronica, toate sunt optiuni inteligente sau cel putin mai inteligente decat arderea a 20 de tigari in fiecare zi.

Ne vom axa atentia asupra kitului de tigara electronica, deoarece este un produs relativ nou, cu o multime de pareri pro si contra.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Aparuta in urma cu aproximativ 12 ani, tigara electronica si-a castigat repede respectul in randul fumatorilor si in randul nefumatorilor. Primii o apreciaza pentru faptul ca le ofera o flexibilitate mai mare si un fumat mult mai sanatos in timp ce cei din urma o apreciaza pentru ca nu genereaza fumat pasiv.

Ce alte avantaje ai daca fumezi tigara electronica?

Tigara electronica poate sa aduca mult mai multe avantaje insa. In primul rand, este o solutie care nu necesita un buget mare, de multe ori cheltuielile generate de ea fiind mai mici decat cheltuielile generate de un pachet de tigari pe zi.

Poate ca banii nu sunt chiar atat de importanti, insa sanatatea este cu siguranta. In ciuda numeroaselor dispute intre producatorii de tutun si cei de tigari electronice, cei din urma ies intotdeauna castigatori atunci cand vine vorba despre sanatate. Produsul electronic este mult mai putin daunator decat cel compus din frunze de tutun, deoarece nu genereaza produse cancerigene.

[adsenseyu1]

Un avantaj major este dat si de faptul ca o tigara electronica nu miroase, nu duce la degete ingalbenite si nici la acea raguseala tipica fumatorilor.

In timp, daca alegi sa fumezi o astfel de tigara poti ajunge chiar sa te lasi de fumat, deoarece iti permite sa dozezi elementul care creaza dependenta: nicotina. Astfel, poti sa scazi doza de la o zi la alta, in asa fel incat intr-un final sa fumezi doar un abur aromat.

Fumatul este un viciu adoptat de multi oameni, care aduce relaxare si de ce nu, placere. Daca putem sa il facem mai sanatos insa, de ce sa nu o facem?

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.