Lazi din plastic pentru acasa

Share Button

Familiile care locuiesc in mediul rural si care au ca si principala ocupatie agricultura, ar trebui sa isi indrepte atentia spre un numar cat mai mare de lazi din plastic.

Lazile din plastic reprezinta cea mai buna solutie pentru adunarea si transportarea si depozitarea produselor pe care le cultiva.

Exista de exemplu familii care detin terenuri agricole de pe care cultiva diferite fructe, asa ca ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre lazi plastic de diferite dimensiuni, in functie de fructele adunate.

De exemplu, pentru cirese sau visine, pentru capsuni, zmeura sau alte fructe care au un volum mic sau foarte mic, cu siguranta ideale sunt acele mici ladite din plastic. Acestea sunt si usor de manipulat, si sunt totusi suficient de incapatoare.

ppt.ro

In cazul in care discutam despre mere si pere, sau despre fructe care au un volum mai mare, atunci cu siguranta sunt necesare acele lazi pentru fructe care au dimensiuni mai mari. Este firesc acest lucru dat fiind faptul ca intr-o ladita in care se pun cirese de exemplu, mai mult de 10 mere nu incap.

Exista agricultori care folosesc lazile de plastic si pentru a depozita si pentru a transporta mai apoi in ele legumele. De exemplu, rosiile, ardeii, castravetii sau diferite alte legume se pot depozita si se pot transporta in astfel de lazi din plastic.

Chiar si cerealele pot fi depozitate in asemenea lazi din plastic. De exemplu, intr-o lada din plastic pot fi pastrate boabele de porumb, graul, orzul, ovazul, secara, etc.

Unul dintre motivele pentru care este indicat ca agricultorii sa isi indrepte atentia spre lazile din plastic, indiferent de faptul ca au de cules fructe sau legume, este acela ca lazile din plastic sunt mult mai usoare decat lazile din lemn.

Lazile din plastic sunt deasemenea mult mai rezistente decat lazile din lemn si nici nu au nevoie de reparatii. In schimb, lazile sau laditele din lemn daca sunt scapate de exemplu pe jos se rup sau se crapa. In cazul lazilor din plastic nu se pune problema.

Apoi, lazile din lemn cresc in greutate atunci cand sunt ude. Daca de exemplu peste noapte sunt tinute afara o lada din plastic si o lada din lemn, cea din plastic nu isi schimba greutatea. In schimb, apa patrunde in lemn, ceea ce inseamna ca lada din lemn va fi mai grea.

Lazile din plastic au manere sau locuri din care pot fi prinse pentru a oferi o manipulare usoara, asa ca sunt usor de asezat pe palet de exemplu, sau in piata, coborarea din masina si transportul pana la taraba nu reprezinta o misiune dificila.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista o multime de motive pentru care agricultorii isi pot indrepta atentia spre lazile din plastic.

watchshop.ro

Aceste lazi din plastic insa pot fi utile intr-o gospodarie si in alte scopuri. In interiorul lazilor pot fi depozitate o multime de obiecte, chiar si scule electrice de exemplu, sau chei, surubelnite, scule de mana sau diferite alte scule si unelte necesare pentru acasa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.