De ce tin cont organizatorii unui eveniment atunci cand invita artistii sa cante?

Share Button

In fiecare an, in fiecare oras al tarii au loc unul – doua – trei sau chiar mai multe evenimente importante, evenimente care au invitati artisti de seama din lumea muzicala din Romania.

Ei bine, pentru a surprinde publicul intr-un mod placut, cu siguranta organizatorii evenimentului stau mereu si se gandesc la cele mai bune solutii pentru a alege invitatii, astfel incat publicul sa fie incantat.

Cu siguranta insa, depinde foarte mult si de tipul evenimentului. Daca de exemplu discutam despre un eveniment dedicat muzicii populare, atunci este cat se poate de evident faptul ca artistii invitati vor fi interpreti de muzica populara.

Daca discutam despre un eveniment destinat copiilor, cum ar fi organizarea activitatilor de Ziua Copiilor, atunci cu siguranta cei care vor urca pe scena vor fi copiii, iar aici discutam despre cei mai talentati copii ai tarii, care deja sunt cunoscuti in toata tara datorita aparitiilor lor de la TV sau de pe Youtube.

ppt.ro

In schimb, daca discutam despre evenimente precum zilele orasului, atunci cu siguranta organizatorii vor trebui sa tina cont de faptul ca aici nu vor mai fi doar persoane care asculta muzica populara, sau doar copii, ci vor trebui sa aleaga invitatii in asa fel incat toata lumea sa fie multumita.

Ei bine, pentru un astfel de eveniment, organizatorii se pot gandi serios sa contacteze cat mai multi artisti, sau sa contacteze firmele de impresariat din Romania, pentru a se informa cu privire la preturi artisti evenimente.

Tinand cont de faptul ca la un asemenea eveniment in public se afla foarte multi tineri, cu siguranta organizatorii ar trebui sa isi indrepte atentia spre artistii momentului din muzica romaneasca.

watchshop.ro

In acest caz, un artist precum Delia, Inna, Andra, Smiley, Connect R, Lidia Buble, Alina Eremia, sau alti artisti de top, cu siguranta ar intretine atmosfera iar publicul s-ar simti perfect.

Trebuie insa precizat faptul ca acestia artisti fiind printre cei mai indragiti din Romania au preturi foarte mari, asa ca organizatorii ar trebui sa contacteze firma lor de impresariat, pentru a rezerva si alti artisti.

Acest lucru poate sa fie benefic pentru organizatori, pentru ca de regula firmele de impresariat vin cu oferte atractive daca organizatorii rezerva mai multi interpreti de-ai lor.

La un eveniment precum zilele orasului in public se afla si persoane de peste 40 de ani, asa ca pentru aceste persoane formatii precum Holograf, Cargo, Directia 5 sau Compact ar putea reprezenta cea mai placuta surpriza.

Asadar, organizatorii de evenimente cu siguranta trebuie sa tina cont de tipul evenimentului, pentru a alege artistii, iar apoi de preferintele publicului.

Nu in ultimul rand, atunci cand vine vorba despre alegerea artistilor pentru un astfel de eveniment conteaza si pretul artistilor, iar aici trebuie precizat faptul ca fiecare artist are un pret diferit.

Este si normal acest lucru, pentru ca unii artisti merg impreuna cu formatia lor, alti artisti mai au si dansatori, asa ca este normal ca fiecare artist sa aiba un pret diferit pentru a concerta.

Toate aceste detalii sunt foarte importante, iar organizatorii trebuie sa tina cont de ele atunci cand aleg artistii pentru un eveniment.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.