De ce sa amanetez un telefon pe care nu il mai folosesc?

Share Button

Un telefon mobil, nu poate functiona prea mult timp daca nu este incarcat. Pentru a incarca un telefon mobil, ai nevoie de un incarcator. Pentru a incarca un iPhone 6, ai nevoie de un incarcator iPhone 6 auto si retea de pe Magazingsm.ro. De ce si auto? Pentru ca oricand poti avea nevoie sa-ti incarci telefonul cand esti in masina.

Nu-ti imagina ca pretul unui incarcator iPhone 6 auto si retea este unul mare. Pretul unui astfel de incarcator este incredibil de mic. Il poti afla printr-o vizita pe Magazingsm.ro. Intra chiar acum si vei fi placut surprins de pretul practicat de acest site.

Unii isi cumpara telefoane, altii le primesc, altii le vand.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Atunci cand vrei sa vinzi un telefon, bineinteles vrei sa iei pe el un pret cat mai bun. Cei mai multi isi vand telefoanele la rude, prieteni sau de ce nu la necunoscuti. Sunt o multime de site-uri pe care poti incheia astfel de afaceri. Problema aici consta in faptul ca nu stii cand vei gasi un cumparator.

Pentru a vinde un telefon, multi aleg sa mearga si la amanet. Amanetul poate fi o solutie buna daca ai nevoie urgenta de bani. Singura problema ar consta in faptul ca uneori nu primesti chiar pretul pe care ti-l doresti.

Oamenii vand telefoane in amanet din diverse motive. Unii primesc sau isi cumpara un telefon nou, unii au nevoie de un telefon mai performant, altii observa ca cel vechi nu mai functioneaza cum ar trebui si asa mai departe. Cel mai corect este ca atunci cand dai in amanet un telefon, sa spui clar motivul pentru care il dai, pentru ca nimanui nu-i place sa cumpere un telefon stricat si sa plateasca pentru unul cat de cat functionabil.

Ce faci insa cu un telefon care functioneaza, dar nu-l mai folosesti? Sa-l pastrezi, nu e cea mai buna solutie, deoarece in timp telefoanele se devalorizeaza. De curand am amanetat un telefon. Initial l-am cumparat cu 1200 lei acum vreo trei ani.

[adsenseyu1]

O cunostinta de a mea a cumparat acelasi telefon in urma cu un an, insa la mana a doua. Cat a dat pe el? 500 lei. Anul acesta s-a gandit sa-l vanda. Cat a luat pe el? 200 lei. Eu am fost putin mai ghinionista, deoarece la amanet am scos doat 180 lei pe el, insa banii i-am avut in mana imediat, nu dupa 2 luni cum a patit ea.

Un telefon pe care il cumperi azi cu 800 lei, peste 1 luna il poti vinde cu 500-600 lei, asta daca ai noroc. Totul se devalorizeaza mai repede decat te-ai fi gandit in privinta tehnologiei. Stau acum si ma intreb cat as mai fi luat pe acel telefon daca l-as fi vandut peste inca jumatate de an?

Amanetul poate nu este cea mai buna solutie, dar e cea mai rapida si corecta, deoarece inainte sa amanetez respectivul telefon, persoanele responsabile fac anumite verificari.

De asemenea, e bine sa amanetezi un telefon pe care nu-l mai folosesti si pentru a mai scoate o parte din banii pe care-i dai pentu a-ti cumpara altul. Ia in calcul data viitoare si aceasta posibilitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.