Ce cadouri sa faci persoanelor dragi?

Share Button

Pentru toata lumea este cunoscut faptul ca luna decembrie este stiuta drept ‘’luna cadourilor’’ insa, pentru o mare parte dintre noi, aceasta munca se poate transforma intr-o adevarata corvoada in momentul in care intri in pana de idei si nu stii ce sa mai daruiesti persoanelor care te inconjoara zilnic.

In cazul in care si pentru tine, achizitionarea de cadouri, devine un stres in plus in preajma oricarei sarbatori, iata cateva idei de cadouri perfecte in functie de persoana care urmeaza sa le primeasca.

Daca vrei sa-ti surprinzi persoana iubita, dar nu mai ai idee ce sa ii daruiesti, este momentul sa incepi sa cauti oferte pentru o mini vacanta intr-un oras romantic, Praga, Paris sau Viena, fiind unele dintre cele mai ravnite destinatii de petrecere a catorva zile de poveste in preajma sarbatorilor.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Pentru a nu cheltui foarte mult pe biletele de avion cel mai indicat ar fi sa le achizitionezi din timp, rezolvand astfel si problema cadoului cu mult inainte de eveniment.

In cazul in care cauti cadouri perfecte pentru mama sau pentru soacra ta, dar nu stii ce le-ar putea bucura, cel mai indicat ar fi sa achizitionezi pentru fiecare cate un abonament la un centru SPA. Este un cadou binevenit care, cu siguranta, le-ar incanta pe beneficiare, caci, cateva zile de relaxare intr-un astfel de centru ar prinde bine fiecaruia dintre noi.

Daca nu iti permiti sa achizitionezi astfel de abonamente te poti orienta spre un accesoriu vestimentar, care le-ar bucura atat pe mama cat si pe soacra ta. O esarfa sau o brosa le-ar putea incanta, de asemenea.

Pentru prietenii apropiati, indicat ar fi sa mergi in magazinul lor preferat si sa le achizitionezi carduri cadou pe care le poti alimenta cu diverse sume de bani si pe care acestia sa-i cheltuiasca ulterior exact asa cum isi doresc. Cu siguranta se vor dovedi a fi cadouri perfecte pentru prieteni, avand in vedere ca isi pot achizitiona ceea ce isi doresc, dar mai ales cand doresc, deoarece valabilitatea acestor carduri este una foarte mare.

[adsenseyu1]

Nu exista o modalitate anume de a selecta cadoul perfect, dar este vorba de schimbarea perceptiei noastre asupra a ceea ce oferim. Problema este ca, ne gandim adesea la oferirea de cadouri ca la un schimb de obiecte fizice. O alternativa utila este sa ne gandim la un cadou ca la o modalitate eficienta de comunicare.

A cumpara, a face sau a descoperi un cadou transmite intotdeauna un mesaj. Ei primesc darul, iar in cazul in care sunt perceptivi, vor intelege si mesajul pe care vrei sa il transmiti. Este adevarat ca ne concentram in primul rand pe obiectul pe care urmeaza sa il cumparam, apoi verificam si ce mesaj se transmite.

Este posibil sa iti fi dat seama – cadourile sunt comunicare. Unele daruri comunica de la distanta, altele in intimitate – unele spun “Imi place creativitatea”, altele “Ar trebui sa ai grija de tine”. Totul depinde de maniera in care sunt oferite.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.