De ce in anul 2018 se cauta mai mult calculatoarele second hand decat calculatoarele noi?

Share Button

In trecut, dintre toti cei care aveau de gand sa isi cumpere un calculator, cei mai multi isi indreptau atentia spre calculatoarele noi care erau foarte performante, si evitau sa isi aleaga un calculator second hand.

Acest lucru este si normal, mai ales daca stam sa ne gandim la faptul ca echipamentele second hand de regula nu veneau cu certificat de garantie.

In prezent insa, se pare ca lucrurile s-au schimbat extrem de mult, astfel ca majoritatea celor care isi doresc un calculator pentru acasa, aleg sa isi cumpere un calculator second hand.

De ce? Pentru ca stim cu totii faptul ca echipamentele second hand au preturi mult mai atractive decat calculatoarele noi, sau chiar si decat calculatoarele refurbished.

ppt.ro

Apoi trebuie iarasi precizat faptul ca echipamentele second hand care se comercializeaza in anul 2018 vin cu certificat de garantie valabil, la fel ca si calculatoarele noi, asa ca pentru cei care se afla in cautarea unui PC pentru acasa, alegerea unui echipament second hand poate fi una stralucita.

Plus de asta, se gasesc calculatoare second hand pentru toate categoriile de utilizatori, asa ca acesta este inca un motiv intemeiat pentru care putem spune ca echipamentele second hand sunt mai indragite in anul 2018 decat cele noi.

De exemplu, cei care au nevoie de un calculator pentru acasa pe care sa il foloseasca din cand in cand pentru a asculta muzica sau pentru a naviga pe internet, isi pot indrepta atentia spre un calculator second hand de generatie i3.

Chiar daca un astfel de calculator nu are specificatii tehnice groxave, este ideal pentru cei care nu au astepari mari de la echipament.

Cei care isi doresc un calculator second hand pe care sa il foloseasca acasa in diferite scopuri, pot opta pentru calculatoare second hand i5, si cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta.

Calculatoarele second hand de generatie i5 pot sa fie folosite cu succes nu doar de catre cei care folosesc calculatoarele in interes personal, ci si de catre cei care folosesc calculatoarele in interes profesional.

Pentru utilizatorii care sunt mai pretentiosi insa care isi doresc si ei un calculator second hand, solutia consta in achizitionarea unui calculator second hand de generatie i7. Un astfel de calculator, desi este second hand poate sa fie la fel de performant precum un calculator refurbished, sau precum un calculator nou, care sa nu fie de la un brand de top de pe piata.

Ei bine, dupa cum se poate observa, toti cei care au nevoie de un calculator second hand pentru acasa, pot sa gaseasca mai multe variante pentru a-si alege echipamentul dorit.

watchshop.ro

Pentru cei care nu isi doresc un calculator second hand exista varianta de a-si alege un calculator refurbished de exemplu, sau un calculator nou nout. Un calculator refurbished va fi mai ieftin decat un calculator nou, si are toate sansele sa functioneze si mai bine decat un calculator nou. Calculatoarele refurbished insa sunt mai scumpe decat calculatoarele second hand.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.