Cum se produce albirea dintilor prin tratament profesional?

Share Button

Cred ca toti ne dorim sa avem o dantura alba, si cum sa iti albesti dinti este o intrebare pe buzele oricui. Iata cateva solutii.

Cea mai moderna si noua tehnologie de albire este cu acceleratorul de albire, care este un aparat special pe care il gasiti doar in anumite clinici stomatologice, care inlatura coloratiile dintilor si poate albi pana la 8 nuante pe cheia VITA a culorii smaltului. In 20 sau 30 de minute, dintii vor arata asa cum nici nu ati visat, prin aplicarea unui gel care activeaza si elibereaza oxigen in straturile de smalt in prezenta sursei de lumina cu spectrul intre 460-490 nm.

O alta metoda este albirea cu gel in gutiere, cel mai bun este cunoscut ca fiind Opalescense, care se aplica insa in gutiere personalizate dupa ce se ia o amprenta in cabinetul stomatologic. Acest gel Opalescense are doua variante, si anume prima este o concentratie de 15% cu albire in timpul noptii in gutiere. Iar a doua varianta este cu gel de 35% cu albire in cabinet timp de 3-4 sedinte.

De ce un tratament profesional de albire a dintilor? Pentru ca este un tratament pe timp indelungat, care actioneaza nu doar pe dintii din fata, ci si pe masele, astfel albirea este uniforma si egala in intensitate. Nu are efecte adverse, de tipul pierderii substantei dentare. Gelul folosit pentru albire nu ataca smaltul, ce efecte veti observa dupa tratamentul profesional sunt doar o sensibilitate a dintilor la cald si la rece, dar se pot aplica niste geluri fluorizante.

ppt.ro

Initial se practica in majoritatea cabinetelor stomatologice, detartrajul si periajul profesional, care insa nu asigura o indepartare a petelor mai persistente. De aceea, mai ales pentru anumite persoane care se nasc cu dinti mai inchisi la culoare sau care consuma anumite alimente si bauturi care afecteaza dantura, adica ceai, cafea, tutun, este indicata folosirea gelului profesional printr-un accelerator de albire sau prin purtarea gelului in gutiere. De ce acest gel?

Pentru ca actioneaza asupra substantei organice din smalt, nu asupra substantei minerale, foarte necesara pentru rezistenta dintilor si care contine si apa, caci in timpul albirii dintii se pot deshidrata si din aceasta cauza apare o sensibilitate. Timp de doua saptamani dupa albire nu se recomanda bauturi colorate, pentru ca este perioada in care dintii se rehidrateaza.

In concluzie, cele mai eficiente metode de albire ale dintilor sunt cele profesionale, in cabinete sau clinici stomatologice care dispun de o tehnica dentara corespunzatoare, si veti plati un pret, dar veti obtine rezultate mult mai bune decat daca ati folosit niste geluri acasa, sau produse recomandate, dar care nu pot avea eficienta garantata de tratamentele profesioniste.

watchshop.ro

Apelati, daca va doriti efecte vizibile si sigure pentru albirea danturii la solutiile de top, pentru ca acestea au cele mai bune rezultate, sunt oferite in clinici sau cabinete de catre profesionisti si cu materiale foarte noi si moderne, va veti bucura imediat ca ati folosit aceste solutii care vor avea si rezistenta in timp.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.