Cum sa remediati problema de agitare a camerei in iPhone 7, iPhone 8 sau iPhone X?

Share Button

Produsele Apple, in special iPhone 7, 8 si X sunt proiectate cu cele mai bune camere foto. De fapt, calitatea imaginii a fost imbunatatita atunci cand iPhone 7 a fost introdus cu camera foto din spate / fata. Pentru a captura fotografii excelente cu iPhone este esential ca instrumentul focus sa functioneze corect. Dar uneori, camera foto iPhone 7 / iPhone 8 / iPhone X este cutremuratoare in timp ce faceti fotografii.

Rezultatele pe care le obtineti de la camera cutremuratoare sunt fotografii incetosate, ceea ce este frustrant atunci cand luati in considerare suma pe care o investiti in telefon.

Exista corectii pe care le puteti utiliza pentru a rezolva problemele de agitare din iPhone 7, X si 8, astfel incat camera dvs. sa functioneze perfect si sa va ofere fotografii de cea mai buna calitate pe care doriti sa le aveti. Mai jos am pregatit cateva dintre modalitatile de remediere a acestei probleme.

1. Scoateti capacul iPhone 7/7 Plus

ppt.ro

Daca utilizati o carcasa a camerei, ar putea fi una care cauzeaza toate problemele, mai ales daca carcasa este libera pe iPhone. Acest lucru poate determina camera sa produca fotografii incetosate si de proasta calitate. Scoateti carcasa pentru a vedea daca puteti obtine unele imbunatatiri cu imaginile pe care le produce camera sau daca problema de agitare poate fi rezolvata. Uneori, acoperirea iPhone-ului dvs. cu o carcasa care nu se potriveste bine ar putea cauza unele probleme cu camera dvs. si daca o scoateti ar putea rezolva problema de agitare.

2. Indepartati orice murdarie care s-ar fi acumulat pe obiectivul camerei iPhone 7/7 Plus

Obiectivul unei camere de telefon este expus la murdarie de cele mai multe ori atunci cand il folosesti. Daca camera telefonului dvs. nu este cat se poate de clara, va produce imagini neclare sau incetosate. Este important sa va asigurati ca obiectivul de pe iPhone nu are praf. Pentru a curata obiectivul, trebuie sa folositi o carpa moale, de fapt, microfibra este cea mai buna pentru a face lucrul corect. Acest lucru va rezolva problemele de agitare, astfel incat sa puteti captura imagini clare.

3. Blocati focalizarea daca continua sa tremure

Daca aparatul foto inca tremura in timp ce capturati imagini si gasiti in continuare imagini capturate incetosate, blocarea focalizarii pe un obiect specific pe care doriti sa-l capturati poate rezolva problema de agitare. Retineti ca atunci cand blocati focalizarea, chiar daca iPhone-ul dvs. se agita, acesta se va concentra in continuare pe obiectul pe care doriti sa-l capturati.

4. Reporniti din nou aplicatia pentru camere foto

Aplicatia de camera poate fi cea care provoaca problema de agitare, producand astfel fotografii incetosate. Pentru a rezolva problema, trebuie sa iesi din aplicatia Camera si apoi sa o deschizi din nou.

5. Atingeti usor partea superioara a iPhone-ului

Este posibil sa faceti cele mai simple lucruri pentru a remedia problema de agitare a camerei in iPhone 7, 8, X. Aici, trebuie doar sa ridicati telefonul si sa il atingeti usor cu mana. Ar trebui sa poata rezolva problema.

6. Reporniti iPhone-ul

De multe ori, unele functii iPhone ar putea incepe sa functioneze defectuos dupa mult timp de utilizare indelungata. Puteti rezolva problema repornind si pornind dispozitivul dupa cateva minute de pauza.

7. Reseteaza-ti iPhone-ul din fabrica

Ultimul pas dupa ce toate cele de mai sus au esuat, trebuie doar sa resetati din fabrica iOS iPhone-ul dvs. Cu toate acestea, ar trebui sa va asigurati ca ati facut o copie de rezerva a datelor, apoi navigati la Setari si stergeti toate setarile pentru a incepe din nou. Acest lucru ar trebui sa rezolve problema.

De mentionat insa este faptul ca in cazul optarii pentru aceasta solutie, toate datelele existente in telefon, incepand de la contacte, numere de telefon, muzica sau poze, vor fi sterse. De aceea, este ideala o copie de rezerva a datelor inainte de toate.

watchshop.ro

In cazul in care toate aceste solutii dau gres, cu siguranta renumitul service Quick GSM poate remedia problema camerei foto a terminalului dvs. iPhone. Aici lucreaza specialisti atat in reparatii hardware cat si in reparatii software, asa ca orice problema ar avea dispozitivul iPhone (si nu numai), la service Quick GSM, orice problema poate fi remediata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.