Cum sa porti corect costumele astfel incat sa fii mereu elegant?

Share Button

Cand vine vorba de alegerea accesoriilor din piele care sa se potriveasca costumului, cureaua si pantofii sunt de obicei in culori asortate, dar astazi exista mai multa libertate de alegere. Pantofii albi fara logo sau mocasini negri clasici, cu o curea subtire de piele neagra, servieta si portofel monocromatic cu o linie simpla sunt accesoriile perfecte pentru un aspect casual.

Simplitatea este calitatea fundamentala a unui costum, iar pentru un aspect zvelt, fiecare detaliu joaca un rol decisiv. Intrucat, de obicei, un costum are o singura culoare, nuanta accesoriilor creeaza o diferenta vizibila in ceea ce priveste impresia generala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa potriviti hainele si incaltamintea, in functie de ocazie, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

In mediul corporativ, este esential sa aratati aspectul corect in fiecare situatie. Clasic si sigur, fara a fi prea stralucitor: un costum albastru bleumarin este intotdeauna imbatabil. Pantofii negri, bleumarin sau coniac cu un costum bleu  reprezinta cea mai buna optiune: alegeti intre aceste nuante pentru un aspect de birou extrem de interesant. Costume puteti cumpara de la Sarto.

Combinat cu un costum albastru bleumarin, negrul creeaza intotdeauna un rezultat elegant, cu cea mai mare discretie. In plus, va fi intotdeauna cea mai simpla si cea mai imediata alegere, deoarece nu necesita sa evaluati diferitele nuante si tonuri.

ppt.ro

Potrivit pentru orice detaliu al unei tinute office, albastru bleumarin este intotdeauna o alegere sigura. Daca alegeti o combinatie complet albastru bleumarin, pentru pantofi va recomandam o nuanta mult mai inchisa decat costumul.

O nuanta deosebit de intensa de maro, coniac este o alegere excelenta pentru un costum albastru bleumarin si creeaza un joc de contrast adecvat mediului corporativ.

Uneori este posibil sa doriti sa adoptati un aspect profesional mai elegant, care se remarca de aspectul cotidian. In aceste cazuri, alege un costum croit negru si asorteaza-l cu pantofi in urmatoarele culori.

MARONIU INCHIS

Alege o nuanta foarte inchisa de maro, astfel incat sa creezi un contrast cu costumul, fara a fi prea discordant.

NEGRU

Costumul si pantofii negri creeaza un aspect natural. Pentru a evita un efect prea intunecat, adaugati o camasa sau o cravata colorata.

ROSU INTENS

Un costum negru si pantofi rosii reprezinta o declaratie de stil puternic, perfecta pentru stilul de afaceri.

Chiar si un cod vestimentar mai relaxat necesita un aspect care acorda atentie detaliilor. O alegere ideala pentru situatii de afaceri informale, un costum gri este discret si se potriveste cu usurinta elementelor mai casual ale garderobei tale.

Daca doriti sa purtati un costum gri cu pantofi maro, alegeti culori de intensitate similara. Un costum gri inchis, de exemplu, merge perfect cu pantofii maro inchis.

O solutie mai rafinata decat maro, combinatia cu pantofi negri si costum gri creeaza un aspect discret si elegant. In acest fel, puteti reinterpreta stilul de afaceri intr-un mod mai minimalist.

Tinand cont de aceste sfaturi vei reusi in mod sigur sa obtii costumul perfect pentru tinutele tale de afaceri, indiferent daca doar mergi la birou sau ai o intalnire importanta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.