Cum sa ai un continut usor de citit?

Share Button

In momentul in care esti detinatorul unui blog personal, sau atunci cand detii un site, cu siguranta te gandesti sa adaugi un continut cat mai bogat in informatii, astfel incat persoanele care iti viziteaza site-ul sau blogul, sa poata afla toate informatiile de care au nevoie.

Ei bine, pentru a avea un continut de cea mai buna calitate, cu siguranta trebuie sa stii cum sa scrii articole de calitate, sau trebuie sa apelezi la ajutorul specialistilor care te pot ajuta cu cele mai bune articole.

Este foarte important de precizat faptul ca un continut usor de citit iti va aduce un trafic mare pe blog sau pe site, asa ca trebuie sa tii cont de acest aspect. Deasemenea mai este important de mentionat faptul ca s-au efectuat o multime de statistici, iar conform rezultatelor, aproximativ 80% dintre cei care intra pe site, vor citi superficial textul postat.

Datorita faptului ca majoritatea consumatorilor sunt foarte ocupati, ar trebui ca tu sa le usurezi munca, astfel incat sa poata sa parcurga textul cat mai rapid, si sa afle cat mai rapid informatiile dorite.

ppt.ro

In continuare, vei vedea care sunt fundamentele unui continut usor de citit, asa ca ar trebui sa tii cont de ele, pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site sau pe blog.

In primul rand, ar trebui sa scrii un titlu cat mai atragator pentru articol. De ce? Ei bine, sunt o multime de persoane care atunci cand vad un articol, citesc doar titlul, in timp ce foarte putini stau sa citeasca intregul continut, asa ca trebuie sa alegi neaparat un titlu inspirat.

Un titlu care sa atraga, va putea sa creeze impact si sa iti aduca un numar mare de vizitatori pe blog, asa ca trebuie sa tii cont de acest aspect.

Un alt detaliu foarte important este acela de a pastra articolul scurt, pentru ca foarte multa lume care iti va vizita blogul sau site-ul nu vor citi articolul in totalitate daca acesta va fi lung, ci vor citi aproximativ jumatate de articol dupa care se vor plictisi. Tocmai de aceea, un articol ar fi indicat sa aiba aproximativ 500 de cuvinte.

Pentru a le usura munca persoanelor care iti citesc articolele, ar trebui sa scurtezi paragrafele, sis a folosesti subtitluri intre sectiuni.

Limbajul pe care il folosesti in articol trebuie sa fie cat se poate de simplu si de clar, trebuie sa fie pe intelesul tuturor, iar exprimarea trebuie sa fie cat se poate de clara.

Referitor la textul articolului, este obligatoriu ca acesta sa fie original 100%, pentru ca in caz contrar oricum vei fi depistat, iar pe langa asta, vei fi si penalizat de catre motoarele de cautare.

Un alt aspect pe care ar cam trebui sa il ai in vedere, este acela de a folosi imagini pentru articole, pentru ca imaginile atrag oamenii mai mult decat cuvintele.

Ei bine, acestia sunt cativa pasi foarte importanti pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea articole de calitate, si pentru a avea un trafic bun.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.