Cum putem echilibra o masina de spalat?

Share Button

Problemele legate de functionarea unei masini de spalat pot aparea dupa o bucata buna de timp de la achizitionare.

In cazul in care astfel de probleme isi fac aparitia este bine sa apelam la un service de reparatii masini spalat. Un astfel de service reparatii masini spalat este Reparatiimasinidespalatladomiciliu.ro, unul dintre cele mai bune service-uri de acest tip din Bucuresti.

Exista mai multe moduri prin care o masina de spalat poate fi echilibrata, insa, in cele mai multe dintre cazuri va trebui sa determinam, in primul rand, care este cauza instabilitatii. Rezolvarea acesteia reprezinta, de obicei, rezolvarea intregii probleme.

Problemele de echilibru in ceea ce priveste masinile de spalat par a fi unele dintre cele mai usor de rezolvat, si in majoritatea dintre cazuri acestea sunt temporare. Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne asiguram ca nu supraincarcam masina.

ppt.ro

[adsenseyu1]

Chiar daca o multime de rufe incap in cuva, acestea au nevoie de loc pentru a se putea invarti in voie. De asemeena, va trebui sa ne asiguram ca masina este la acelasi nivel si sa verificam acuratetea si etanseitatea suruburilor tamburului. O alta idee buna este sa ne uitam la modul in care masina este plasata pe podea.

Daca picioarele nu sunt egale sau daca masina se afla pe o platforma subtire si uzata, va trebui sa-i oferim acesteia o baza mai stabila. In cele mai multe dintre cazuri, ar trebui sa fim in masura sa echilibram masina fara ajutor, insa, daca masina inca se balanseaza in ciuda eforturilor noastre, este bine sa apelam la serviciile unor profesionisti.

Intelegerea echilibrului in general

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor il observa in legatura cu o masina de spalat lipsita de echilibru este faptul ca aceasta se balanseaza si se misca violent in timpul ciclului de spalare. In mod ideal, masinile de spalat trebuie sa curete haine si alte articole destul de silentios.

Desigur, o anumita cantitate de zgomot si de vibratii este de asteptat, insa in situatii de dezechilibru real, problema este de obicei foarte vizibila si, daca nu este corectata, poate duce la probleme si mai mari.

[adsenseyu1]

Cu cat o masina de spalat este lasata sa se balanseze, cu atat este mai probabil ca alte componente interne sa se uzeze mai repede si sa nu mai functioneze corect. Verificarea si fixarea unei masini de spalat este un lucru pe care il putem face, adesea, fara ajutor.

Masuri de siguranta importante

Inainte de a incepe, este important sa opriti aparatul si sa-l deconectati de la orice sursa de energie electrica. Oprirea alimentarii de la tabloul de sigurante este o alta optiune. Pentru siguranta este important ca orice masina am inspecta, aceasta sa fie deconectata de la sursa de curent, inainte de a incepe.

Daca lasam o masina de spalat in priza si incercam sa o echilibram s-ar putea sa-i provocam daune sau, mai rau, s-ar putea sa ne provocam daune noua insine.

Be Sociable, Share!

One Comment

  1. O masina de spalat este usor de balansat, chit ca apelam la solutii clasice precum adaugarea unui sprijin sub unul din picioare. Cred ca sunt rare cazurile cand avem nevoie de ajutor din partea unor profesionisti. Dar, desi este o problema minora, ignorarea ei poate provoca daune serioase masinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.