Cum ne protejam telefonul mobil?

Share Button

Indiferent de calitatea pieselor de pe telefoanele mobile, utilizatorii acestora vor trebui sa isi protejeze display-ul sau touchscreen-ul cu un geam de protectie pentru a preveni spargerea sau craparea lor.

Un geam de protectie la cel mai mic pret si calitativ poate fi achizitionat de la MagazinGSM.ro, iar odata cu montajul acestuia nu va trebui sa va mai faceti griji in privinta sigurantei ecranului.

Daca va ganditi ca aspectul telefonului va fi unul neplacut cu acest accesoriu, ei bine, nu este chiar asa. Majoritatea sticlelor protective au fost special create si gandite pentru a nu oberva vreo diferenta atunci cand sunt montate pe touch.

ppt.ro

Caracteristicile de care ar trebui sa tinem cont atunci cand dorim sa cumparam o folie din sticla sunt nenumarate, insa cele mai importante sunt si extrem de simplu de retinut.

Stratul oleofobic impedica aparitia amprentelor digitale si micsoreaza aderenta atunci cand utilizam un device cu digitizer tactil. Suprafata fina pe care o gasim pe orice screen protector ne ofera o experienta placuta la atingere indiferent de materialul din care acesta a fost creat.

Un alt aspect pe care nu trebuie sa-l neglijam il reprezinta duritatea suprafetei, si este de recomandat sa se incadreze in intervalul 9~10H. Acest lucru inseamna ca va rezista la impacturi de trei ori mai puternice decat foliile normale, si va proteja lcd-ul de eventuale defectiuni.

In majoritatea cazurilor, gradul de transparenta il vom gasi intr-un procentaj destul de mare si nu trebuie sa va faceti griji in privinta luminozitatii. Fie ca este vorba de o suprafata matuita sau una fina, telefonul nu necesita marirea brightness-ului, deci autonomia acumulatorului nu va fi afectata.

Pentru aplicarea acestor tempered glass puteti apela la service-uri gsm de specialitate sau o puteti face chiar singuri. Sunt cativa pasi destul de simplii de urmat si, retineti ca inainte de aplicare trebuie sa curatati bine geamul telefonului intr-un loc linistit, ferit de praf.

Mare atentie la bulele de aer care trebuiesc indepartate cu ajutorul lavetei din microfibra, daca folositi un card sau orice alt obiect il puteti zgaria involuntar.

Fie ca detineti un smartphone de ultima generatie din gama iPhone, Samsung sau chiar Nokia, trebuie sa fiti constienti ca nu sunt construite de asa natura incat sa reziste la eventuale socuri sau impacturi.

watchshop.ro

Protectia lor este foarte importanta deoarece aceasta va poate scapa de eventuale cheltuieli suplimentare, in primul rand cumpararea componentelor originale, iar mai apoi pentru manopera de inlocuire.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.