Cine nu are banda adeziva in casa?

Share Button

Fiecare casa are debaraua sau camara ei. Acolo se afla ustensile si produse care ne ajuta la construirea sau repararea unor lucruri de prin casa.

De obicei tata stie care la ce foloseste. Insa o banda adeziva buna o putem folosi si noi cand avem de lipit, reparat sau fel si fel de intrebuintari. Mai nou se gasesc o sumedenie de idei despre ce putem face cu o banda adeziva, altceva decat la ce stim noi deja ca foloseste.

O banda adeziva este foarte buna pentru indepartarea scamelor si a parului de animale. Exista in comert acele aparate care indeparteaza scamele de pe paturi sau suprafete fine, dar nu ne este niciodata la indemana sa cumparam unul.

ppt.ro

Indepartarea parului cu mana poate fi destul de neplacuta. Mereu iti scapa cateva fire si este o actiune migaloasa. Nu oricine are rabdare. Astfel, aplicand si indepartand o bucata de banda pe zonele cu scame sau par, acestea se vor lipi de ea iar apoi o poti face ghem foarte usor si arunca la cosul de gunoi.

Dupa ce am aflat de aceasta tehnica, am cumparat o banda adeziva doar pentru a o folosi in acest scop. Si tin sa va spun ca este o idee mai mult decat ingenioasa. Mereu incercam sa scutur paturile si covoarele, dar fara rost.

Firele de par raman prinse in material. Au nevoie de un “lipici” ca sa poata fi indepartate. I-am prezentat asta si mamei mele si de atunci o vad mereu cu banda adeziva si cu foarfeca dupa ea prin casa.

watchshop.ro

O banda adeziva mai poate fi folosita si la sireturile destramate. Capetele de sireturi care lipsesc pot fi inlocuite cu o bucatica de banda adeziva rulata bine in jurul firelor, pentru a nu se destrama mai tare.

Daca de exemplu sireturile sunt rosii si nu vrem sa lipim banda de alta culoare pentru a nu arata urat, putem folosi cu incredere banda adeziva transparenta.

Asa ca, sa fim putin inventivi. Sa o folosim pentru orice, ne este de folos in mult mai multe chestii decat ne imaginam. Alege si benzi dublu adezive pentru a lipi fel si fel de mesaje pe fel si fel de suporturi, fara ca acestea sa aiba acel strat transparent peste.Cine nu are banda adeziva in casa?

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.