Controversatul iPhone 7, servicii de inlocuire sticla

Share Button

Lansat acum 2 ani, iPhone 7, la fost numit la vremea respectiva cel mai bun telefon pe care Apple l-a lansat vreodata. Parerile au fost insa impartite in privinta acestui model.

iPhone 7 este un dispozitiv neobisnuit, care se abate in mod agresiv de la conventie pana si prin simplul fapt ca pastreaza acelasi design ca modelele mai vechi in conditiile in care difera fata de predecesoare din restul punctelor de vedere.

Ca design, dupa cum spuneam, iPhone 7 arata mai mult sau mai putin la fel ca iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, cu exceptia liniilor antenei de spate, a camerei largite, si nu in ultimul rand, a lipsei jack-ului audio.

Indepartarea jack-ului audio a fost cea mai surprinzatoare si cea mai controversata schimbare pe care Apple a aplicat-o lui iPhone 7, iar potrivit vicepresedintelui companiei americane, Phil Schiller, o schimbare atat de drastica a necesitat “curaj”.

ppt.ro

Inlocuire sticla iphone 7 are un ecran de 4,7 inchi, care suporta o rezolutie de 1,334×750 de pixeli. Foloseste procesorul quad-core Apple A10 Fusion, care e cu 40% mai rapid decat A9, iar GPU-ul e mai rapid cu 50%.

Totusi, aplicatiile ca Twitter / Facebook / Gmail / Slack / Safari nu par sa se incarce mai rapid decat la iPhone 6 Plus, posibil din cauza faptului ca procesorul nu fost presat suficient incat sa atinga performanta maxima.

Faptul ca Apple a reusit sa creeze un procesor mai eficient care sa ofere aceleasi performanțe percepute ca și generatia anterioara in timp ce utilizeaza mai putina putere e impresionant, dar asta inseamna, de asemenea, ca in utilizarea zilnica nu am vazut nimic asemanator salturilor de performanta care au fost atat de vizibile in anterioarele actualizari ale iPhone.

watchshop.ro

Alaturi de procesor, se afla si 2GB RAM. iPhone 7 beneficieaza de o camera de 7 megapixeli pe spate, si are o baterie cu un acumulator de 1960 mAh.

Apple sustine ca bateria mai mare, care umple o parte din spatiul utilizat anterior de jack-ul audio, procesorul mai eficient si imbunatatirile iOS 10 ii permit lui iPhone 7 sa ruleze doua ore mai mult ca iPhone 6S, iar lui 7 Plus o ora mai mult decat modelul 6S Plus.

Am incercat sa confirm acest lucru, facand o comparatie in urma careia am remarcat faptul ca iPhone 6 ruleaza 10 ore, pe cand iPhone7 se intinde pana la 12 ore.

Sunt aduse imbunatatiri semnificative camerei foto fata de iPhone 6S, iar conform lui Schiller, camera unui iPhone e cea mai buna camera foto pe care majoritatea oamenilor o vor vedea vreodata, Apple justificand si indepartarea jackului audio prin dorinta de a produce camere foto mai bune.

Stabilizarea optica a imaginii este imbunatatita, adaugarea unui nou blitz True Tone cu patru culori si o captare mai larga a culorilor sunt principalele schimbari aduse lui iPhone 7, iar in conditii de lumina scazuta, obiectivul si stabilitatea optica a imaginii la iPhone 7 o depaseste cu mult pe cea a lui 6, insa si acesta este doar un pas inainte, nu un salt major.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.