Consumabile hoteliere la mare cautare

Share Button

O multime de persoane care isi doresc sa plece in concediu, aleg sa se cazeze la hotel, asta in ciuda faptului ca pot sa gaseasca diferite pensiuni libere pentru a se caza.

De ce aleg oamenii sa se cazeze la hotel? Pentru ca stim cu totii ca un hotel de lux ofera de fiecare data cele mai bune conditii, conditii cu mult superioare celor intalnite la orice pensiune.

Ei bine, in momentul in care discutam despre un hotel, personalul incepand de la receptioner/a si pana la belly boy sau cameriste, este de nota 10, insa aici trebuie precizat ca si pensiunile au personalul de nota 10.

Apoi, trebuie precizat faptul ca toti clientii se pot bucura de cele mai bune consumabile hoteliere din punct de vedere al calitatii, asa ca acesta poate fi un motiv pentru care de regula oamenii aleg sa se cazeze la un hotel si nu la o pensiune, chiar daca la hotel preturile sunt ceva mai piperate.

ppt.ro

In momentul in care discutam despre consumabile hoteliere, cu siguranta cei care se ocupa de administrarea hotelurilor, cheltuiesc multi bani pentru a cumpara sapunuri lichide sau chiar si pentru a cumpara sapunuri solide pentru fiecare baie din interiorul hotelurilor.

Sapunul este foarte important, pentru ca fiecare client il foloseaste ori de cate ori merge la baie pentru a se spala pe maini, asa ca este firesc ca sapunul fie el solid sau lichid sa se consume foarte rapid.

Apoi, tinand cont de faptul ca persoanele cazate la hotel fac dus zilnic sau fac baie in cada, este firesc ca reprezentantii hotelurilor sa le puna la dispozitie acestora cele mai bune geluri de dus.

Exista chiar hoteluri care le ofera clientilor uleiuri de corp sau creme hidratante, pe care acestia le pot folosi oricand, atata timp cat se afla la hotel.

Domnii care sunt cazati la hotel, pot sa gaseasca in baie chiar si spuma sau gel de ras, iar anumite hoteluri le pot pune la dispozitie chiar si aparate de ras. Acest lucru este firesc, mai ales daca ne gandim ca oamenii de afaceri care se cazeaza la hotel nu au un bagaj foarte mare, si au nevoie de asemenea produse cosmetice hoteliere.

Clientii pot sa aiba puse la dispozitie de catre reprezentantii hotelurilor chiar si prosoape de baie, sau prosoape de corp, pe care sa le foloseasca atunci cand au nevoie.

Apoi, trebuie precizat faptul ca reprezentantii hotelurilor cumpara si foarte multa hartie igienica, pentru ca trebuie ca zilnic cameristele sa se asigure de faptul ca exista hartie igienica in fiecare baie din interiorul hotelului.

Nu trebuie uitat nici faptul ca pentru hotel trebuiesc cumparate o multime de produse si solutii de curatenie, pentru ca in momentul in care se elibereaza camerele, cameristele sa faca rapid curat pentru ca apoi sa poate fi intampinati alti clienti.

Asadar, dupa cum se poate observa, hotelurile cheltuiesc o multime de bani pentru a cumpara produsele de care clientii au nevoie pentru a se simti cat mai confortabil pe toata durata cazarii.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.