Cele mai importante informatii despre implanturile mamare

Share Button

In mod evident, o femeie care isi doreste un implant mamar trebuie sa cunoasca o multime de lucruri interesante despre acest tip de interventie chirurgicala, iar in continuare, acest articol va contine o multime de informatii referitoare la imlanturile mamare.

Referitor la implanturile mamare, trebuie mentionat mai intai de toate faptul ca acestea pot sa fie de doua tipuri, si anume implanturi cu ser fiziologic, si implanturi cu gel siliconic.

Tipul de interventie in care se utilizeaza serul fiziologic, este de regula destinat femeilor care au trecut printr-o operatie de extirpare datorita cancerullui la san, iar referitor la acest tip de operatii, trebuie mentionat faptul ca rezultatul nu pare a fi unul natural, iar in momentul in care se va produce o mica fisura in proteza, lichidul se va putea scurge.

Referitor la implantul mamar cu silicon, cu siguranta acesta este mult mai cunoscut, iar procedura ste mult mai noua. De regula, un astfel de implant este folosit de catre mai toti chirurgii plastici din toata lumea, iar pentru femei reprezinta fara doar si poate cea mai buna alegere. Ei bine, aceste implanturi pot sa fie cu profil scund sau cu profil inalt.

ppt.ro

In cazul femeilor care isi doresc sa cunoasca mai multe detalii despre siliconul care este folosit in cadrul acestor operatii estetice, ei bine acesta este de fapt o substanta extrasa din nisipul marii si care poate sa aiba diferite forme.

Se poate gasi silicon lichid, dar si silicon care sa fie o substanta gelatinoasa, sau se mai poate gasi si silicon ca si substanta solida. Ei bine, acest silicon indiferent de tipul lui, poate sa fie modelat in asa fel incat sa ofere senzatia unor sani naturali.

Cu siguranta o alta curiozitate pe care o au femeile care au de gand sa opteze pentru astfel de implanturi mamare, este referitoare la posibila aparitie a cancerului datorita implantului mamar.

Ei bine, aici trebuie neaparat precizat faptul ca odata cu trecerea timpului s-au efectuat o multime de studii si de cercetari, iar saspunsul a fost unul singur. Implanturile mamare cu siguranta nu produc cancer, mai ales in prezent cand in medicina moderna se pot gasi diferite obiecte din silicon, sau cand siliconul poate sa fie folosit in diferite tipuri de interventii chirurgicale.

Privind interventiile chirurgicale de acest gen, o multime de femei si-ar dori sa stie cat timp dureaza operatia, si cum se desfasoara aceasta, dar si care ar fi perioada de recuperare.

Aici trebuie mentionat faptul ca operatia se va efectua sub anestezie generala, iar timpul necesar unei interventii chirurgicale de acest gen poate sa fie diferit de la caz la caz.

Referitor la perioada de dupa implant,pacienta trebuie sa fie tinuta sub observare timp de cel putin 8 ore, dupa care daca totul este in regula, poate sa plece acasa, insa este important sa tina cont de faptul ca trebuie sa se prezinte la pansat de doua ori pe saptamana, sau de doua ori la un interval de zece zile.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii de stiut despre implanturile mamare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.