Cele mai cautate piese si accesorii pentru iPhone

Share Button

Utilizatorii de smartphone-uri, cu siguranta atunci cand trebuie sa isi inlocuiasca vechiul telefon mobil cu unul mai nou si mai performant, vor lua in calcul si ideea de a opta pentru un terminal iPhone de la Apple.

Acest lucru este si normal, pentru ca telefoanele celor de la Apple sunt de cea mai buna calitate, alaturi de telefoanele celor de la Samsung.

Ei bine, trebuie ca atunci cand iti cumperi un terminal iPhone, sa tii cont si de preturile pe care le au piesele de schimb pentru aceste telefoane, dar trebuie sa tii cont si de preturile pe care le au accesoriile compatibile acestor terminale.

In primul rand, atunci cand discutam despre piese iPhone, cele mai cautate sunt display-urile, indiferent despre ce model de iPhone vorbim. Display-urile sunt cele mai sensibile piese, si se pot defecta cel mai rapid, pentru ca in urma unei singure lovituri, ele se pot sparge, daca nu sunt protejate de o folie de sticla.

ppt.ro

Butonul Home este si el o piesa importanta a terminalelor iPhone, si care se defecteaza in anumite situatii, asa ca este evident faptul ca si el este la mare cautare pe piata, la fel ca si butoanele de marire sau de micsorare volum.

Touchscreen-ul este si el foarte cautat pe piata, iar acest lucru se poate datora in primul rand unui soc mecanic suferit de telefon, pentru ca atunci cand trebuie inlocuit display-ul crapat, se inlocuieste si touchscreen-ul.

Acesta poate sa mai intampine probleme si sa nu mai functioneze corespunzator si datorita faptului ca telefonul a fost suprasolicitat pentru tot felul de jocuri, iar folosirea sa in mod excesiv a dus la defectarea touchscreen-ului, care nu mai raspunde la comenzi.

watchshop.ro

Ei bine, acestea sunt cele mai cautate piese pentru un terminal iPhone, insa cu siguranta nu doar piesele se cauta ci si accesoriile.

Din aceasta categorie, vom aminti mai intai accesoriile de protectie pentru terminalul iPhone, iar aici vom incepe cu folia de sticla pentru ecran. Un astfel de accesoriu este extrem de util pentru ca protejeaza foarte bine ecranul in cazul in care acesta sufera un soc mecanic.

Aceasta folie de sticla pentru ecran este utila si datorita faptului ca protejeaza impotriva depunerii prafului, si impotriva zgarieturilor, sau impotriva depunerii murdaririi pe suprafata display-ului.

Pe langa un astfel de geam de protectie din sticla pentru ecran, ar mai trebui sa iti indrepti atentia sis pre huse iPhone, pentru ca un astfel de accesoriu iti protejeaza foarte bine terminalul in totalitate.

Poti alege si o husa care sa iti protejeze doar partial telefonul, insa atunci este obligatoriu ca ecranul sa fie protejat de o folie din sticla.

Vei putea sa iti alegi chiar si accesorii precum un selfie stick de exemplu, sau o pereche de casti fara fir, sau orice alte accesorii consideri ca iti sunt folositoare pentru a utiliza cu o mai mare placer telefonul.

Deasemenea, vei putea sa iti cumperi si accesorii auto gsm pentru modelul tau iPhone, daca petreci foarte mult timp la volan.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.