Cele mai bune modalitati pentru epilare

Share Button

Este cat se poate de firesc ca orice doamna sau domnisoara sa isi doreasca o piele fina si niste picioare sexy pe care mai toata lumea sa le admire.

Ei bine, femeile care isi doresc sa scape de firele de par de pe picioare, in cele ce urmeaza in acest articol vor putea sa vada care sunt cele mai bune solutii pentru epilare.

In primul rand trebuie amintit faptul ca epilarea se poate realiza cu ajutorul cremelor depilatoare, iar aceasta este solutia la care apeleaza de regura femeile care sunt foarte grabite.

Aceste creme depilatoare sunt usor de aplicat si indeparteaza tot parul de la suprafata pielii. Un detaliu important este acela ca inainte de aplicarea acestei creme depilatoare, ar trebui ca aceasta sa fie testata pe o suprafata mica pe piele.

ppt.ro

Exista apoi femei care pentru a scapa in cel mai rapid mod de firele de par de pe picioare, de pe maini sau din zona subratului, folosesc lama de ras. Aceasta este cea mai usoara si cea mai ieftina modalitate de epilare, insa cu siguranta nu este cea mai indicata. Cu cat parul este taiat mai des, cu atat el va incepe sa creasca mai rapid.

Epilatorul reprezinta in acest moment o solutie moderna pe care o pot alege femeile pentru a scapa cat mai rapid de firele nedorite de par de pe picioare sau de pe suprafata corpului.

Femeile care isi doresc sa foloseasca epilatorul, ar trebui ca mai intai de toate sa faca un dus cald pentru a-si deschide porii, dupa care vor trebui sa mearga pe fiecare zona in parte, fara a fi nevoie sa treaca cu epilatorul de mai multe ori pe o zona.

Achizitionarea unui aparat pentru epilare poate costa ceva banuti, insa cu siguranta se merita in conditiile in care aparatul poate fi folosit de foarte multe ori.

Femeile care isi doresc neaparat sa scape cat mai rapid de firele de par de pe picioare, de pe maini sau din alte locuri, pot sa mai foloseasca printre altele si benzile depilatoare, sau ceara calda. Aceste modalitati pot sa fie extrem de eficiente, insa din pacate, rezultatul epilarii nu este unul de lunga durata.

Fara doar si poate, femeile care isi doresc sa scape definitiv de firele de par nedorite, pot opta pentru epilare definitiva profesionala, iar un astfel de tratament se poate efectua numai intr-un cabinet medical, intr-un centru spa sau intr-un salon de infrumusetare.

Un tratament de epilare definitiva profesionala cu siguranta este mult mai costisitor decat epilarea cu ceara depilatoare sau cu benzi depilatoare, insa si rezultatul este altul.

Femeile care opteaza pentru un astfel de tratament, pot sa fie apoi linistite ani de zile pana cand vor fi nevoite sa mai repete odata tratamentul de epilare profesionala definitiva.

Marele avantaj al acestui tip de tratament este acela ca nu are efecte adverse periculose. O mica roseata sau o mica umflatura vor disparea apoi foarte rapid, in maxim doua zile, dupa care femeile se pot simti foarte bine in pielea lor pentru ca au scapat de parul de pe picioare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.