Ce trebuie sa stim despre cristalele Swawovski?

Share Button

Dintre toate unitatile de afaceri ale grupului Swarovski, divizia de cristal a companiei este cea mai profitabila, inregistrandu-se in 2,6 miliarde de euro in fiecare an. Cristalele Swarovski sunt frumoase, sclipitoare si durabile, deci acest lucru nu este surprinzator. Cu toate acestea, acestea sunt si accesibile, mai ales in comparatie cu diamantele.

Daca v-ati intrebat vreodata ce le ofera cristalelor Swarovski luciul lor special, cititi mai departe pentru a afla mai multe detalii despre bijuterii cu cristale Swarovski. Iata tot ce trebuie sa stiti despre pietrele austriece si de ce sunt o alternativa rentabila la pietrele pretioase.

Un diamant pentru toata lumea

Brandul Swarovski a inceput cu viziunea unui singur om, Daniel Swarovski. S-a nascut in ceea ce se numea atunci Boemia (acum Cehia). Fiul unui taietor de sticla, Swarovski a mostenit indemanarea tatalui sau.

ppt.ro

El a inventat si patentat o masina electrica de taiat care era capabila sa taie bucati de sticla cu o precizie cu adevarat remarcabila. Aceste pietre pretioase create de om au stralucit, de asemenea, ca o nebunie. Visul lui Swarovski a fost sa creeze „un diamant pentru toata lumea”, un produs inovator care ar avea un pret accesibil, dar totusi frumos.

Swarovski si-a infiintat fabrica de cristal in Wattens, Austria in 1892. Compania ramane acolo pana in zilele noastre. El a optat pentru zona respectiva datorita raurilor alpine din apropiere, care au furnizat energia hidroelectrica pe care se baza noua sa masina de taiat cristale.

Cum sunt fabricate cristalele Swarovski

In afara de ravnitele sale tehnici de taiere, Swarovski a dezvoltat acoperiri chimice metalice care adauga caracteristici speciale cristalelor sale. Cel mai notabil dintre acestea a fost introdus in 1955. In acel an, compania a colaborat cu renumita casa de proiectare Christian Dior pentru a crea un cristal si mai spectaculos.

Acesta a fost supranumit efectul Aurora Borealis dupa nuantele schimbatoare ale Luminilor de Nord. Rezultatul a fost reprezentat de bijuteriile cu o stralucire multicolora care straluceste din orice unghi in fiecare culoare a curcubeului. Inca este un cristal popular al producatorilor companiei pana in zilele noastre.

Bijuterii accesibile

Bijuteriile Swarovski au o gama larga de preturi, cu cea mai mare parte a liniei sale pe partea accesibila. Stralucirea si abilitatea lor de a prinde lumina face destul de greu sa le distingem de diamante.

Cristalele Swarovski pot imita, de asemenea, pietre pretioase precum smaralde, rubine si safire. Bijuteriile lor arata intotdeauna excelent, fie ca este vorba despre un colier delicat imperecheat cu un tricou alb si blugi, sau cu un showstopper chunky purtat cu o rochie neagra.

Daca doriti sa economisiti bani, dar totusi doriti bijuterii care sa atraga atentia, nu puteti gresi cu bijuteriile din cristal Swarovski, pe care le puteti gasi acum la cele mai atractive preturi la Tricia Design. De asemenea, compania este la curent cu cele mai noi tendinte de moda, lansand constant noi modele.

Acestea sunt pe scurt, cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta persoanele care indragesc bijuteriile, trebuie sa le cunoasca in ceea ce priveste cristalele Swarovski.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.