Ce sunt rafturile cantilever?

Share Button

Rafturile Cantilever sunt o solutie excelenta pentru materialele de depozitare, cum ar fi materialele voluminoase pentru cherestea si PVC sau conductele metalice.

Acestea va ofera avantajul unui acces mult mai usor pentru depozitare si regasire, in special in timpul utilizarii stivuitoarelor. Din aceasta cauza, rafturile noi sau folosite sunt o solutie populara pentru multe intreprinderi cu necesitati de rafturi grele sau de depozitare a depozitelor.

Rafturile Cantilever sunt suporturi de depozitare grele concepute pentru a suporta o multime de materiale industriale, cum ar fi cherestea sau conducte metalice, iar la StoreExpert.ro rafturi, puteti descoperi astfel de rafturi ideale pentru afacerea dvs.

Tipuri de rafturi Cantilever:

ppt.ro

Structural

Suportul cu rafturi structurale este cel mai utilizat pentru incarcarile de rafturi medii-grele Ideal pentru depozitarea incarcarilor lungi si problematice, cum ar fi: conducte, foi de aluminiu sau cherestea. Rafturile structurale sunt realizate pentru uz industrial.

Componentele din otel garanteaza ca sistemul de rafturi va putea rezista la presiuni enorme, oferind o rezistenta superioara. Acest tip de rafturi de depozit poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior, cu conditii meteorologice abrazive.

I-Beam

Grinzile I sunt alcatuite dintr-o compozitie de otel care poate tine pana la mai multe niveluri de rafturi pentru depozite.

De obicei, cunoscut pentru a tine pana la 20.000 de kg, grinzile I sunt fixate cu conexiuni cu 5 suruburi la brate si coloane. StoreExpert.ro rafturi va pune la dispozitie diferite dimensiuni ale coloanei si bratelor care se potrivesc cel mai bine oricarei sarcini pe care o depozitati.

Sarcina usoara

Rack-urile pentru cantilever usoare sunt utilizate in principal pentru inventarul de incarcare manuala. Aceste rafturi economice sunt folosite de angajatii care iti incarca manual echipamentele sau produsele fara utilizarea unui stivuitor pentru o accesibilitate usoara.

Cantilever cu sarcina grea

Proiectate special pentru a gestiona stocuri extrem de grele si lungi, rafturile pentru cantilever grele sunt alegerea ideala pentru articolele care sunt prea lungi sau prea voluminoase pentru a fi depozitate pe rafturi pentru palete sau rafturi de gravitatie.

Aceasta include cherestea, tevi, tabla sau tuburi. Constructia din otel a rack-ului inseamna ca poate suporta sarcini extrem de grele si o varietate de dimensiuni diferite ale suportului va retine orice aveti nevoie.

De ce sa alegi Racking-ul cantilever cu sarcina grea?

Pe masura ce depozitele incep sa-si extinda liniile de produse, reducand in acelasi timp cheltuielile generale, necesitatea economisirii unui spatiu eficient de depozitare continua sa devina o prioritate mai mare.

In timp ce unele companii aleg sa isi creasca amprenta instalatiei sau sa se mute intr-un spatiu mai mare, majoritatea depozitelor pur si simplu nu au acest lux.

Care este cea mai buna optiune pentru cea mai mare parte a acestor companii? Deplasati-va in sus, nu spre exterior.

Cu alte cuvinte, incepeti sa luati in considerare modalitatile prin care puteti utiliza spatiul de deasupra podelei. In timp ce spatiul de podea este de obicei completat cu operatiuni si depozitare, spatiul vertical poate fi utilizat eficient si la un cost redus in comparatie cu alte optiuni.

Componentele rafturilor Cantilever:

Baze:

Baza ancoreaza sistemul de rafturi si suporta turnul sau coloana verticala. Marimea bazei depinde de dimensiunea bratului si de capacitatea suportului.

Coloane (verticale, turnuri verticale):

Coloane verticale, verticale sau turnuri sunt montate in baza suportului pentru rabatabil pentru a sustine bratele conectate la coloana. Inaltimea si capacitatea variaza in functie de cerintele aplicatiei.

Brate:

Bratele sustin produsele depozitate pe rafturile pentru cantilever. Numeroasele stiluri de brate si capacitati disponibile fac ca sistemele de rafturi cantilever sa fie extrem de personalizabile pentru orice aplicatie.

Bratele sunt proiectate pentru a sprijini puntea, cum ar fi puntea din plasa de sarma, platformele de placaj sau puntea din otel.

Bratare (orizontala si diagonala):

Bratarea incrucisata stabilizeaza sistemul cu rafturi. Lungimile si latimile sunt determinate de dimensiunile produselor care trebuie depozitate, precum si de proiectarea sistemului.

Care sunt avantajele rafturilor Cantilever?

Acest tip de rafturi are anumite avantaje, precum urmatoarele:

  • Incarcarea si descarcarea se face rapid si usor.
  • Usor de reglat, astfel incat acestea sa poata gestiona multe inaltimi de incarcare diferite.
  • Densitatea culoarului jos este mult mai mare
  • Va permite sa stocati obiecte de lungimi diferite in acelasi sistem de rack.
  • Poate fi personalizat la orice inaltime necesara depozitului.

Usor convertit de la o singura fata in doua fete.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.