Ce sistem complet panouri solare 2 persoane folosim?

Share Button

Atunci cand ai nevoie de un sistem de panouri solare, iar familia ta nu este tocmai numeroasa, ai la dispozitie varianta de panouri solare 2 persoane, de care te poti bucura pentru tine si pentru casa ta.

Un astfel de sistem este varianta TVIB -1S-120, care este un sistem compus din 10 tuburi vidate de tip Heat Pipe Helis, care formeaza dealtfel colectorul de apa al sistemului de panouri solare.

Sistemul este conceput astfel incat sa reziste modificarilor de temperatura, si sa functioneze chiar si in ipoteza spargerii unuia dintre tuburi. Suprafata bruta a sistemului este de 1,3 metri cubi, iar acest sistem complet panouri solare 2 persoane are un numar de 10 tuburi.

Lucrand fiecare in mod independent, acest lucru inseamna un mare avantaj, deoarece nu vom fi nevoiti sa stopam procesul de producere a apei calde in ipoteza unei defectiuni, iar aceasta inseamna totusi o plaja mai mare de timp in care putem interveni.

ppt.ro

Un sistem de panouri solare 2 persoane in varianta TVIB -1S-120 are o presiune de test de 10 bari si o presiune de lucru de 4 bari. Temperatura maxim suportata a apei este de 95 de grade Celsius, iar temperatura maxima a agentului termic fara circulatie este de 200 de grade Celsius.

Sistemul beneficiaza de o izolatie cu grosime de 40 mmiar volumul agentului termic este de 0.77 mc.

Un astfel de sistem complet panouri solare 2 persoane are o greutate de 39.9 kg, iar din punct de vedere al dimensiunilor putem face referire la o lungime de 2020 mm, o latime de 995 mm si o inaltime de 155 mm. In ciuda dimensiunilor, sistemul poate fi montat cu usurinta, acesta adaptandu-se locului in care este montat fara a depune un efort considerabil in acest sens.

watchshop.ro

Este important sa intelegem ca un astfel de sistem reprezinta o alternativa comoda la sistemele uzuale de producere a agentului termic si in mod cert va reprezenta o solutie de viitor si de aici inainte.

Aceste sisteme de incalzire a apei utilizand energia solara sunt economice si nu ne conditioneaza de alte tipuri de energie pentru functionare, asa cum este in cazul energiei electrice, spre exemplu.

In cazuri de acest gen, precum cel al centralelor termice, care functioneaza pe un anumit tip de combustibil, utilizatorul depinde foarte mult de functionarea retelelor de alimentare, lucru care poate fi cu adevarat neplacut. Aceasta libertate este apreciata in cazul panourilor solare, chiar si in ciuda unor costuri mai ridicate ale investitiei initiale.

Ca sa va faceti o idee despre modul de functionare al acestor panouri solare 2 persoane sau chiar al celor cu o capacitate mai mare decat atat, poate ca ar trebui sa vizitati magazinul www.shop-einstal.ro , pentru a vedea exact caracteristicile de lucru, necesitatile, dar si pretul acestor produse.

Noi credem ca aceasta solutie va fi una care va ramane pe piata pentru multa vreme, deoarece din ce in ce mai multi utilizatori ii inteleg beneficiile si avantajele, si aleg sa le utilizeze in consecinta, in detrimentul sistemelor traditionale.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.