Care sunt tricourile preferate ale barbatilor?

Share Button

In momentul in care vine vorba despre articole de vestimentatie pentru barbati, tricourile sunt fara doar si poate articolele pe care acestia le indragesc cel mai mult.

Acest lucru este firesc in conditiile in care un tricou este mult mai lejer decat o camasa, iar tricourile pot sa fie purtate in foarte multe situatii.

Tricourile pot sa fie purtate de catre barbati in viata de zi cu zi atunci cand merg la servici, sau atunci cand merg la cumparaturi alaturi de partenerele lor. Barbatii pot purta deasemenea tricouri atunci cand merg la sala de sport sau atunci cand ies cu prietenii la terasa, plus in multe alte situatii.

Tinand cont de toate aceste aspecte, si de cat sunt de importante tricourile pentru barbati, in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt tricourile preferate ale barbatilor.

ppt.ro

Mai intai de toate vom aminti aici tricourile barbatesti polo. Acestea sunt foarte indragite de catre barbati datorita faptului ca pot sa fie purtate in foarte multe situatii, si se potrivesc de minune in orice tip de tinuta.

Exista apoi barbati care prefera tricourile mulate pe corp. Mai mult ca sigur, barbatii care fac sport si care se mandresc cu corpul lor, aleg sa poarte astfel de articole de vestimentatie care sa le scoata in evidenta corpul frumos lucrat la sala de sport.

Nu trebuiesc uitate nici tricourile cu gulerul in V. La fel cum au fost la mare cautare in sezoanele trecute, la fel se poarta si acum tricourile cu gulerul in V, si mai mult ca sigur aceste tricouri se vor afla in topul preferintelor barbatilor si in anii care vor veni.

watchshop.ro

Atunci cand discutam despre tricourile preferate ale barbatilor trebuie sa amintim si tricourile in dungi. Indiferent ca discutam despre tricouri in dungi verticale sau tricouri in dungi orizontale, aceste tricouri mereu vor fi in topul preferintelor barbatilor.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de tricouri pe care le prefera barbatii. Domnii care se afla in cautarea de tricouri, in functie de preferinte isi pot indrepta atentia spre tricouri ieftine, sau pot opta pentru tricouri ceva mai scumpe.

Cei care isi doresc tricouri ieftine, pot opta pentru tricouri personalizate. Aceste tricouri sunt si ieftine dar si speciale, pentru ca reusesc sa atraga privirile celor din jur. Atunci cand discutam despre tricouri personalizate, trebuie sa precizam ca fiecare barbat isi poate personaliza tricoul in functie de preferinte.

De exemplu, domnii care beau multa bere pot purta un tricou cu mesajul “Bautor autorizat de bere, caut sponsor”, sau pot opta pentru un tricou care sa aiba imprimata o halba de bere.

Exista barbati pasionati de mersul la sala, asa ca pentru acestia un tricou care sa aiba imprimata o gantera sau ceva care sa simbolizeze aceasta pasiune a lor poate fi mai mult decat perfect.

Alti barbati poarta tricouri personalizate cu numele echipei favorite, sau tricouri personalizate cu fel si fel de imagini.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, atunci cand vine vorba despre tricouri, barbatii pot avea multe preferinte, insa tricourile personalizate cu siguranta vor reprezenta mereu o optiune pentru ei.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.