Ce poti face cand bateria unui dispozitiv Apple nu mai functioneaza

Share Button

Desi ne dorim ca un dispozitiv pe care il achizitionam sa functioneze pentru o vesnicie, acest lucru nu este posibil, iar mai devreme sau mai tarziu poate necesita o reparatie sau inlocuirea uneia dintre componente.

In cazul telefoanelor Apple, printre cele mai frecvente nemultumiri ale clientilor sunt legate de nevoia de inlocuire baterie iPhone, tot mai frecventa la finalul anului 2017, atunci cand Apple a recunoscut ca a incetinit in mod intentionat performanta telefoanelor mai vechi. Desi gigantul american a pus aceasta incetinire pe seama protejarii bateriilor vechi, oamenii au fost de alta opinie si au considerat-o o modalitate de a mari vanzarile.

Asa cum ne informeaza Apple, bateriile reincarcabile dispun de o durata de viata limitata, motiv pentru care este posibil sa fie necesara repararea sau reciclarea acestora. In cazul posesorilor de iPhone, bateria poate pastra pana la 80 de procente din capacitatea sa originala, la 500 de cicluri complete de incarcare. Producatorul ofera o garantie de 1 an care include asigurarea de service pentru o baterie defecta. Dupa expirarea garantiei, puteti gasi un furnizor autorizat Apple care va poate oferi servicii de inlocuire baterie iPhone si service.

Detineti un iPad? Bateria voastra poate pastra pana la 80% din capacitatea sa originala la 1000 de cicluri de incarcare complete si o garantie de un an, care include service pentru o baterie defecta. iPod insa isi pastreaza capacitatea originala pana la 400 de cicluri de incarcare complete, tot cu o garantie de 1 an si asigurare de service pentru o baterie defecta.

ppt.ro

Apple Watch se remarca prin mentinerea capacitatii originale pana la 80% la 1000 de cicluri de incarcare complete. In ceea ce priveste garantia, se ofera o garantie de un an pentru Apple Watch si Apple Watch Sport si o garantie de doi ani pentru Apple Watch Edition. Garantia include asigurare de service pentru o baterie defecta. Capacitatea mentinuta in cazul unui MacBook este tot de 80% la 1000 cicluri de incarcare complete, oferindu-se, de asemenea, o garantie de 1 an.

Atunci cand ai probleme cu bateria, singurul lucru pe care il poti face este sa mergi la un service GSM unde bateria ta va fi fie inlocuita cu una noua, fie reparata, daca acest lucru este posibil. In functie de service-ul GSM pe care il alegi, te poti bucura de o baterie functionala in mai putin de 24 de ore.

Cum reciclezi responsabil bateria Apple?

watchshop.ro

Pentru o reciclare responsabila a proprii baterii de iPhone sau alt idevice, este recomandat sa apelezi la Apple sau la un furnizor de servicii Apple autorizat. Astfel, te asiguri ca bateria ta este reciclata in armonie cu natura, fara a dauna mediului.

De asemenea, iti poti recicla intregul dispozitiv la Apple, nu doar bateriile, fiind posibil chiar sa primesti un voucher de cumparaturi perfect pentru a achizitiona un nou produs al gigantului american. Fie ca ai o baterie de iPhone, fie de iPod, iPad, MacBook sau Apple Watch, le poti repara, inlocui si recicla cu usurinta, apeland la serviciile unui furnizor Apple in Romania.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.