Cand si-a lansat Vanessa Youness Amal cartea?

Share Button

Vanessa Youness Amal este un nume cunoscut romanilor din diferite motive, iar in randurile care urmeaza veti afla mai multe detalii, si veti vedea cine este de fapt Vanessa Youness.

Asadar, exista persoane care atunci cand aud acest nume, se gandesc in primul rand la Clinica Youness, acolo unde persoanele diagnosticate cu scleroza multipla se pot trata. Totodata, la clinica sunt efectuate si alte tipuri de tratamente, in functie de problemele de sanatate cu care se confrunta pacientii.

Tot legat de numele Vanessei Youness amintim si Fondul de Investitii dar si Fundatia Youness, care au fost demarate de-asemenea, cu scopul de a ajuta bolnavii sa se trateze de astfel de boli dificil de gestionat.

Exista persoane care cand aud prima data acest nune, se gandesc la cartea intitulata ā€˛Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapieā€¯. Aceasta carte a fost scrisa de catre Vanessa Youness Amal, si a fost lansata in data de 4 iunie 2018, la Palatul Cesianu Racovita.

ppt.ro

La lansarea cartii au luat parte diferiti jurnalisti, bloggeri dar si politicieni si diferite persoane publice. De-asemenea, alaturi de dr. Vanessa Youness, la eveniment a fost si doctorul Stefan Stangaciu, cel care a ajutat-o pe Vanessa Youness sa se vindece de scleroza multipla.

De aici a inceput totul. Era perioada in care (acum dr.) Vanessa Youness, se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica. Datorita faptului ca intr-o seara a cazut si si-a pierdut cunostinta, revenindu-si doar a doua zi, a efectuat de urgenta un RMN, pentru a vedea care a fost cauza cazaturii.

Diagnosticul a fost unul pe care in mod evident nu isi doreste nimeni sa il primeasca, si anume scleroza multipla. Aceasta este o afectiune neurologica cronica grava, dat fiind faptul ca se spune ca nu are leac.

In cele mai multe cazuri, scleroza multipla afecteaza persoanele care au varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani. In cele mai multe cazuri, femeile sunt afectate de scleroza multipla, insa chiar si barbatii pot fi depistati cu aceasta boala.

Scleroza multipla este o boala care se manifesta in mod diferit de la o persoana la alta, insa cele mai cunoscute simptome sunt pierderea senzatiei, oboseala, starea de slabiciune, vederea incetosata, tulburari vizuale, dureri oculare, probleme de control in ceea ce priveste vezica urinara sau intestinul, etc.

Ceea ce este mai grav in legatura cu aceasta boala, este faptul ca nu se stie care sunt cu exactitate factorii care duc la aparitia sa, si nici nu exista un tratament standard care sa fie recunoscut de medicina alopata.

In aceste conditii, este foarte dificil ca o persoana sa isi accepte diagnosticul. Nu la fel s-a intamplat insa cu Vanessa Youness, care a decis sa lupte cu scleroza multipla, si ajutata fiind de doctorul Stefan Stangaciu s-a pus pe picioare.

A stopat evolutia bolii, a reusit sa isi vindece leziunile provocate de boala, si toate acestea datorita protocolului de tratament recomandat de catre doctorul Stefan Stangaciu.

Apoi, a demarat toate proiectele de antreprenoriat social, pe care le-am amintit in randurile de mai sus ale acestui articol.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.