Avantajele si dezavantajele unui credit

Share Button

Nu toate cheltuielile pe care trebuie sa le facem la un moment dat ni le putem permite. Unii, pentru a-si cumpara o casa, o masina sau alte lucruri mai valoroase au nevoie de credite rapide pentru a duce la bun sfarist cat mai repede planurile pe care le au.

Daca si tu esti in cautarea unor credite rapide, cel mai simplu e sa alegi creditul care ti se potriveste comparand creditele de la diverse banci. Ca sa nu te plimbi de pe un site pe altul, ai o multime de credite posibile si disponibile pe un singur site. Care este acesta?. Intra chiar acum si vezi toate detaliile care te intereseaza pe internet.

Unii se gandesc foarte mult si foarte bine inainte de a face un credit. Unii iau in calcul o multime de aspecte. Pentru unii e mai avantajos, pentru altii e mai dezavantajos.

Creditele bancare sunt de o multime de tipuri. Unii iau un credit de nevoi personale, altii pentru a-si cumpara prima locuinta, altii pentru o masina, etc. Fiecare credit in parte presupune indeplinirea anumitor conditii.

ppt.ro

[adsenseyu1]

De cele mai multe ori, oamenii devin suspiciosi cand vine vorba de un credit facut la o anumita banca. E si normal daca ne gandim la faptul ca traim intr-o perioada in care serviciul nu mai este un loc sigur, intr-o perioada in care stam cu grija zilei de maine. Bine, acest lucru nu se intampla la toata lumea, dar se intampla adesea.

Eu personal am vrut sa imi fac un credit la banca, insa, ceea ce m-a retinut cel mai mult a fost grija cu care as putea sta din moment ce am de platit la o banca timp de 30 de ani. Unele credite, nu sunt cu risc prea mare, in sensul ca, daca nu platesti de exemplu rata pentru un apartament, banca iti ia locuinta.

Insa, pierzi banii pe care i-ai investit pana in acel moment.

Asadar, grija faptului ca datoria este pe 30 de ani ii poate face pe unii sa renunte la a-si face un credit. Insa, nu toate creditele se fac pe o perioada atat de indelungata. Depinde aici de mai multi factori, cum ar fi suma dorita sau durata maxima a creditului, stabilita de banca.

[adsenseyu1]

Sunt bineinteles si cazuri in care anumite persoane vor cu tot dinadinsul sa-si faca un credit, insa nu indeplinsesc acele conditii necesare impuse de banca si de creditul dorit.

Insa, riscuri si dezavantaje exista in tot ceea ce facem, fapt pentru care uneori e bine sa-ti asumi anumite riscuri.

Daca indeplinesti conditiile poate fi convenabil sa-ti faci un credit. De ce? Pai, banca te poate ajuta sa iti iei casa visurilor tale in cateva luni, nu in zeci de ani, cat ti-ar trebui tie pana strangi toti banii. Mai bine sa-ti faci obligatii fata de banca cu un imprumut, decat sa imprumuti de la rude, sau mai rau, de la camatari.

Daca tot vrei sa-ti iei o casa, o masina, mobila, sau vrei sa-ti satisfaci alte nevoie, cea mai buna solutie daca nu ai banii necesari, ramane tot creditul. Cu un credit nu te ameninta nimeni cu bataia, moartea sau distrugerea imobilului daca nu il platesti, insa, nu uita ca banca tot va gasi o modalitate prin care sa recupereze de la tine banii sau proprietatea cumparata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.