AAXA P5 – cel mai mic proiector din lumeni capabil de 300 de lumeni

Share Button

Cei de la AAXA Technologies sunt incantati sa va ofere AAXA P5 Pico Projector – cel mai mic proiector din lume, cu o capacitate de 300 de lumeni. Daca vrei un proiector LED profesional, intra pe Lanterne.ro!

AAXA P5 dispune de un engine optic mult mai compact, capabil de rezolutie HD (720p), cu o putere de iluminare destul de mare, de 300 lm (lumeni). Cuplat cu o baterie high-density Lithium Ion cu o durata de 120 de minute, P5 poate fi considerat intr-adevar un “game changer” in proiectiile portabile.

Un device mobil, de tip all-in-one.

AAXA P5 este un device care se alatura am putea spune, revolutiei mobile. Este un sistem de proiectie complet, de tip all in one, pentru utilizatorii care au nevoie de o mobilitate ridicata si poate fi carat fara probleme intr-o geanta de laptop, de exemplu. In “inima” sa, se afla un sistem miniaturizat foarte performant, un engine optic ce poate sa livreze imagini proiectate la 100 de grade (atunci cand este in priza) si la 60 de grade, atunci cand functioneaza cu bateria din dotare.

ppt.ro

[adsenseyu1]

Impreuna cu un multimedia player, P5 este capabil sa redea imagini de inalta rezolutie, dar si clipuri video, direct de pe microSD-ul incorporat sau folosind porturile USB. Atunci cand veti avea nevoie de un data-source extern, o gama larga de input-uri sunt disponibile, inclusiv HDMI, Composite si VGA.

Cu bateria sa inclusa si start rapid (fara warm up), profesionistii pot desfasura foarte rapid o prezentare de grup, fara a fi nevoie sa se incurce in cabluri, device-uri externe sau sa foloseasca un laptop sau o tableta (absolut necesare in cazul altor tipuri de proiectoare).

Led-urile cu o durata de functionare de pana la 15.000 de ore.

In componenta proiectorului AAXA P5, intra led-uri de cea mai buna calitate. Aceste led-uri capabile de o iluminare puternica sunt si robuste prin natura lor, fiind capabile sa reziste la diverse socuri, lovituri, cazaturi, mult mai bine decat o pot face lampile traditionale, ale proiectoarelor digitale.

Durata de viata in comparatie cu cea a unui sistem cu lampa, este de pana la 6 ori mai mare, in cazul lui AAXA P5, asta insemnand ca acest proiector poate opera pentru o perioada de aproximativ 5 ani, daca este folosit in medie, 8 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

[adsenseyu1]

Costurile de operare si consumul de energie sunt si ele reduse, P5 consumand doar 20% din energia necesara functionarii unui sistem tipic cu lampa. Nu in ultimul rand, acest sistem nu foloseste mercurul in componenta sa, deci este prietenos cu mediul inconjurator.

Rezolutie HD nativa.

Miniproiectorul AAXA P5 dispune de un resolution imager exceptional de la Texas Instruments, capabil de rezolutie HD, cu rezolutie nativa de 1280×800 pixeli, intr-un form factor de dimensiuni reduse.

Spre deosebire de alte tipuri de proiectoare ce pot fi capabile de o rezolutie HD prin tehnici optice sau de upscaling, P5 are intr-adevar o rezolutie nativa de 1280×800 si poate afisa continut HD oricand si oriunde.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.