3 motive pentru care iOS functioneaza mai bine decat Android

Share Button

Android si iOS au o multime de diferente iar cei care aleg telefoane iPhone o fac in primul rand pentru sistemul de operare.

Internetul este plin de cuvinte de lauda despre Android si iOS si de ce unul este mai bun decat celalalt.  Intr-o lume perfecta, Apple si Google s-ar contopi, iar rezultatul (Gapple?) ar face software cu cele mai bune elemente din ambele parti. Din moment ce nu se va intampla niciodata, sa ne uitam la cinci lucruri importante pe care iOS le face mai bine decat Android.

Actualizari

Modul in care Android si iOS sunt actualizate este foarte diferit. Google foloseste Play Services pentru a gestiona multe dintre partile de securitate si compatibilitatea aplicatiilor din Android, iar actualizarile iOS nu includ fiecare caracteristica pentru modelele mai vechi. Dar inca nu se neaga faptul ca actualizarile sunt gestionate pe iOS mai bine decat sunt pe Android.

ppt.ro

Cand Android este actualizat, numai telefoanele de la Google care sunt acceptate in prezent se pot astepta la o actualizare. Aceste telefoane sunt un numar foarte mic de dispozitive Android. Este dificil pentru Google sa forteze o alta companie sa trimita o actualizare, deoarece Google nu dezvolta personal Android: da numai codul sursa altor companii care il construiesc singure. Odata ce codul este actualizat, Google nu mai poate interveni.

Acest lucru nu schimba faptul ca majoritatea telefoanelor Android folosesc software vechi. Este vina companiilor care fac telefoane, dar vina va cadea intotdeauna pe Google.

Aplicatii junk

Daca cumparati un iPhone nu va trebui sa ascundeti aplicatii inutile. Nu se poate spune acelasi lucru pentru un Galaxy S8.

Pasul 1: Cumparati telefonul Android.

Pasul 2: Incercati sa stergeti toate prostiile instalate.

Foarte multe aplicatii sunt incorporate in iOS la fel cum sunt incorporate in Android. Insa aplicatiile orientate catre utilizator pe care s-ar putea sa nu le doriti nu sunt utilizate. Google nu are nicio implicare despre modul in care Samsung construieste software-ul in afara celor necesare pentru a utiliza Google Play. Asta inseamna ca Samsung si providerii de telefonie pot face oferte care sa va lase cu elemente junk pe care nu doriti sa le utilizati.

Este usor sa nu folositi niciodata aplicatiile si sa le ignorati, dar aruncati o privire la datele pe care le colecteaza si le trimit, pe care firmele le pot vinde mai departe.

Telefoanele Google functioneaza cu orice operator de transport si nu sufera de bloatware. AppleCare este legendara. Cand aveti o problema cu iPhone-ul dvs., puteti merge pur si simplu intr-un magazin Apple si sa-l reparati. Deoarece telefoanele Android provin de la atatea companii diferite, nu exista un echivalent pe partea de Android.

Nu ca companiile care produc telefoane nu ofera ceva. Cu totii au propriul departament de relatii cu clientii. Samsung se extinde foarte mult in acest domeniu, dar nu este aproape de experienta AppleCare.

iMessage

IMessage de la Apple este atat cea mai buna cat si cea mai proasta aplicatie de mesagerie care a fost creata vreodata. Este o aplicatie fara probleme, care va permite sa trimiteti texte sau mesaje cu continut bogat, fara sa instalati nimic. Dar functioneaza doar pe dispozitivele Apple.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.