Vrei un Craciun special? Alege bradul corect!

Share Button

Cele mai asteptate sarbatori ale anului nu ar fi atat de frumoase si evocatoare fara bradul de Craciun, capabil sa inveseleasca si sa dea caldura intregii case. Este placut deopotriva tinerilor si batranii si este o adevarata placere sa o decorezi, sa o invelesti in lumini si sa ii asezi pachetele cadou la picioare.

La dispozitia voastra exista o gama larga de brazi artificiali de Craciun care sunt capabili sa satisfaca orice nevoie din punct de vedere al gustului, spatiului si caracterului practic.

Bradul artificial, mai ales daca este un brad realist, pe langa faptul ca este mai ieftin, isi pastreaza aspectul neschimbat in timp, contribuind la ca efectul de ansamblu sa fie si mai eficient. Anul acesta, mama a cumparat brad de Craciun artificial de la BraziCraciun.net.

Brad de Craciun: alege dimensiunea in functie de spatiul de care dispui

ppt.ro

Spatiile in care urmeaza sa amplasezi bradul sunt datele fundamentale in alegerea dimensiunilor acestuia, atat in ceea ce priveste inaltimea cat si diametrul sau. Primul care se recomanda este sa pastrezi un spatiu de cel putin jumatate de metru intre varful bradului artificial si tavanul incaperii. Tot pe latime este indicat sa lasi suficient spatiu si, mai presus de toate, sa te asiguri ca nu obstructioneaza trecerea.

Daca aveti probleme de spatiu, desigur, nu va trebui sa alegeti un brad fals mare, ci sa optati pentru un brad subtire, care sa nu se aglomereze, dar sa fie totusi impresionant de creat, indiferent de mediul pe care il aveti la dispozitie, un atmosfera magica de petrecere. Bradul subtire, de fapt, se caracterizeaza printr-o forma conica si zvelta si cu siguranta este foarte practic, deoarece baza lui are un diametru mult mai mic.

In plus, datorita esteticii sale esentiale, se potriveste bine mediilor cu mobilier modern si poate fi amplasat in orice colt al casei, de exemplu, la intrare, coridor sau alte zone inguste. In plus, un brad de Craciun fals subtire poate fi impodobit la fel ca oricare altul, complet cu bile colorate, ornamente si lumini.

Brad de Craciun mai gros

Un fapt important de luat in considerare atunci cand alegeti un brad de Craciun este numarul de ramuri, care joaca un rol decisiv in aspectul sau si nu numai. Cu cat este mai mare numarul de ramuri, de fapt, cu atat bradul artificial de Craciun va aparea mai dens si, in consecinta, frumos.

Adaugati la aceasta ca, daca este foarte dens, in timpul amenajarii il puteti deschide usor si corect, aranjand crengile in forma de evantai si de asemenea va fi mai usor de decorat cu bile si luminite.

Brad de Craciun din PVC

Pe langa forma si culoare, atunci cand alegi un brad artificial, trebuie sa tii cont si de materialul cu care este realizat si sa intelegi avantajele si dezavantajele acestuia.

Brazii de Craciun din PVC sunt foarte populari si cu siguranta sunt mai ieftini decat alte tipuri. Acest tip de material este, de fapt, foarte rezistent si practic, dar efectul realist pe care il produce in brazi artificiali de Craciun nu este cel mai bun, mai ales priviti de aproape.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.