Tipuri de fierastraie necesare pentru renovarea locuintei

Share Button

Cu siguranta in momentul in care intentionati sa va apucati de renovarea locuintei, trebuie sa aveti la dispozitie cateva scule si unelte necesare acestei activitati, iar un magazin cu scule de inchiriat online va poate fi de mare folos atunci cand nu detineti aceste scule si unelte.

Fierastraul este o unealta de care in mod evident aveti nevoie, insa cu siguranta nu doar un tip de fierastrau va este necesar, ci mai multe, asa ca vom discuta in urmatoarele randuri despre acest aspect.

Fierastrau alternativ

Fierastraul alternativ a devenit un instrument indispensabil in atelierul remodelerului casnic. Cunoscut popular prin marca Sawzall a Milwaukee Tools, fierastraul alternativ este produs de aproape toti producatorii de scule, atat in ​​modelele cu cabluri, cat si in cele fara fir. Nu puteti folosi un ferastrau destinat pentru taierea liniilor precise intr-o bucata de tuns, dar este un aliat de incredere in demolare si chiar in unele lucrari cu o precizie moderata. Asadar, tinand cont de aceste detalii, este cat se poate de firesc sa va indreptati atentia spre un asemenea tip de fierastrau cand va apucati de renovat.

ppt.ro

Fierastrau electric

Probabil ca veti folosi compusul electric / ferastraul miter mai mult pentru lucrari dure de taiere decat pentru taieri fine de unghi de 45 de grade la modelarea coroanei. Dar ce? Veti folosi ferastraul compus electric mai des decat va puteti imagina vreodata. Asigurati-i loc pe bancul de lucru si mentineti-l conectat in permanenta (desi ar fi recomandata oprirea benzii electrice ca masura de siguranta).

Fierastrau circular

watchshop.ro

Un ferastrau circular – cu cordon, nu fara fir – este exact ceea ce aveti nevoie pentru a rupe 2x4s si mai mare cu usurinta. Fierastraiele circulare cu fir sunt relativ ieftine si dureaza pentru totdeauna, asa ca inainte de a va apuca de lucru, cu siguranta pe lista de scule de inchiriat pe care o aveti deja stabilita, este necesar sa notati si un asemenea echipament de lucru.

Fierastrau circular fara fir

Este foarte probabil sa aveti nevoie si de un asemenea tip de fierastrau, in functie de ceea ce lucrati. Aceste tipuri de ferastraie necesita cantitati masive de energie, lucru la care bateriile cu ioni de litiu, cel putin in acest moment, nu sunt pregatite sa renunte. Ca atare, producatorii de scule imperecheaza fierastraiele circulare fara fir cu baterii de dimensiuni masive, ceea ce face ca functionarea sa fie si mai nepoluanta. Cu exceptia cazului in care stiti ca veti face o munca substantiala departe de un punct de alimentare, sariti acest instrument deocamdata.

Multi-Instrument cu oscilare (cu atasament pentru ferastrau)

Multi-unelte oscilante vin, de obicei, cu cateva lame de ferastrau, potrivite pentru subcotarea blocajelor usilor atunci cand instalati pardoseala, aruncand unghiile aproape de suprafata si chiar decupand vopsea. Dar acesta nu este un instrument de care aveti nevoie imediat, asa ca puteti sa nu il inchiriati ci sa il cumparati mai tarziu doar pentru a va completa colectia de scule si unelte.

Jab Saw

Acesta este un fierastrau super-ieftin, asa ca nu ar putea strica sa alegeti unul. Dar retineti ca este bine sa il folositi doar pentru lucrarile de gips-carton. Deci, daca nu atarnati gips-carton, acest instrument nu va va face prea bine.

Fierastrau cu lama dubla

Un ferastrau cu doua lame este o mare inventie: doua lame una langa cealalta, care se orienteaza in directii opuse. Acest lucru va permite sa faceti taieturi de jab. Dar aveti nevoie imediat? Alegeti sa inchiriati aceasta unealta numai in cazul in care aveti nevoie de ea. In caz contrar, puteti cumpara un astfel de fierastrau si il puteti folosi mai apoi doar cand aveti nevoie.

Fierastrau de gresie umeda

Daca doriti sa taiati tigla, aveti nevoie intr-adevar de un ferastrau pentru gresie. Fluxul continuu de apa tine praful si mentine lama rece. Pentru cantitati mici de instalare a gresiei, puteti chiar sa va apropiati de ajutorul cu mult mai ieftin freza de gresie.

Asadar, acestea sunt tipurile de fierastraie pe care cu siguranta trebuie sa le aveti acasa atunci cand doriti sa incepeti munca de renovare a locuintei. In cazul in care nu detineti tipul de fierastrau de care aveti nevoie, puteti inchiria unul dintr-un magazin cu scule de inchiriat online.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.