Sistemul de incalzire completat de surse ups pentru centrale termice

Share Button

Ups centrale termice sunt dispozitive ajutatoare, conferind centralelor siguranta si eficienta in timpul procesului de functionare. Confortul termic in sezonul rece isi pune amprenta asupra randamentului pe care il avem la locul de munca sau acasa.

Cu totii visam la o locuinta cu toate dotarile necesare pentru a ne putea desfasura activitatile in bune conditii. Centrala termica intra in categoria dispozitivelor de incalzire; partea electrica a centralei este indicat sa fie protejata. Fluxul de curent, suprasarcina sau supraconsumul isi pot pune amprenta in sens negativ asupra motorului.

Ups centrale termice este un aparat electric care asigura protectia motorului in situatia unei tensiuni mai ridicate de curent electric; deasemenea acest dispozitiv are proprietatea de a acumula surplusul de energie, urmand ca acesta sa fie eliberat in situatii de criza gen pana de curent, intreruperea de la reteaua stradala.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Aceste dispozitive sunt astfel concepute incat fructifica orice cantitate de curent; nimic nu se risipeste; tranforma ceva ce poate sa fie nociv in ceva productiv. Aparatele de acest tip acumuleaza excesul de electricitate pe care apoi il furnizeaza dispozitivului electric care are nevoie in situatia lipsei electricitatii.

Partea constructiva a acestor aparate este simpla; sunt ca niste acumulatori, avand in interior un transformator ce converteste tensiunea ridicata in tensiune joasa, potrivita pentru dispozitivele electrice. Multi oameni sunt reticenti in ceea ce priveste informarea despre aceste dispozitive; acest lucru este o mare greseala pentru ca o centrala termica suporta anumiti parametri de functionare si prezinta anumite instructiuni de functionare; in conditiile nerespecatrii acestora, produsul se caseaza inainte de termenul prevazut.

Centrala termica are un ritm de functionare fluctuant; acest aspect constituie o problema pentru siguranta acesteia. Oamenii sunt diferiti, la fel sunt si activitatile pe care trebuie sa le desfasuram; unele dintre ele se mai repeta altele se petrec o singura data; fluctuatia evenimentelor nu ne permite sa anticipam un consum mediu de apa, respectiv de gaz pentru o centrala.

Sunt perioade cand lumea solicita mai multa apa, sau mai multa caldura; in caz de suprasolicitare exista riscul ca motorul centralei sa nu faca fata. De aceea este indicata atasarea unui ups centrale termice; acesta confera siguranta si protectie in timpul functionarii. Un alt considerent pe care ar trebui sa-l avem in vedere la acest produs este rolul acestuia de acumulator.

Atunci cand avem cea mai mare nevoie dispozitivul ne asigura electricitatea dorita pentru activitatile pe care dorim sa le desfasuram. Piata dispozitivelor electrice este variata; exista mai multe modele de ups; se ataseaza centralei termice modelul optim de aparat pentru o functionare a acesteia la un randament maxim.

[adsenseyu1]

Exista dispozitive care au capacitatea de a retine o cantitate mai mare de energie si dispozitive care pot inmagazina mai putina energie. In momentul in care se face cuplajul ups-centrala se recomanda o cunoastere foarte buna a trasaturilor tehnice si electrice ale centralei.

Sunt centrale care suporta o anumita cantitate de energie; in astfel de situatii se recomanda utilizarea unui surse ups pentru centrala termica (daca vrei gasesti o oferta despre aceste dispozitive acceseaza siteul ) ce transmite un curent electric de tensiune joasa. O cantitate mica de energie inseamna si un ritm cat de cat echilibrat de functionare.

Alte stiri actuale :
1.What Battery Backup (UPS) Do I Need For My Computer?
2.ALTAIRNANO NANOTECHNOLOGIES
3.Uninterrupted Power Supply Introduction
4.Apricot Computers
5.About.com Electrical – Surge Protection – Protect It! – Surge …

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.