Nokia Lumia 520 vs Nokia Lumia 530

Share Button

In ceea ce priveste produsele-emblema din domeniul smartphone-urilor, vedem adesea o mare schimbare din punctul de vedere al specificatiilor, de la un an la altul. Producatori precum Nokia incearca mereu sa-si depaseasca competitorii si sa produca cele mai puternice smartphone-uri pe care banii le pot cumpara.

Dar ce se intampla cu celalalt capat al pietei, aceea cu telefoanele rentabile pe care consumatorii le cumpara atunci cand nu au nevoie sau nu vor cea mai recenta si cea mai puternica tehnologie? Cum au fost imbunatatite telefoanele de pe aceasta piata si, oare, primesc consumatorii mai mult decat inainte pentru aceeasi investitie?

Smartphone-ul recent anuntat, Nokia Lumia 530, se afla la capatul inferior al gamei de produse Nokia, insa pentru multi, acesta ofera toate caracteristicile si functionalitatile de care utilizatorii au nevoie. Vom vedea in continuare cum este Nokia Lumia 530 in comparatie cu predecesorul sau Nokia Lumia 520 lansat in prima parte a anului 2013.

ppt.ro

Design

Privind cele doua telefoane, vom observa, la prima vedere, ca au un design similar. Nokia Lumia 520 are, totusi, colturi mai putin curbate in comparatie cu cele ale succesorului sau. Prin urmare, acesta are o forma mult mai patrata decat succesorul sau, si este, cel mai probabil, ceva mai putin confortabil de tinut. Butoanele de pe partea laterala a telefonului sunt diferite la culoare fata de corpul principal al telefonului, facandu-se usor de remarcat si de gasit.

Exista, de asemenea, un buton extra pentru camera, plasat tot pe partea laterala, facand usoara realizarea functiei foto-video fara a fi nevoie sa folosim touchscreen-ul. Acest lucru face mai usoara realizarea de fotografii in comparatie cu utilizarea touchscreen-ului, insa au fost facute destul de multe imbunatatiri si interfetei.

watchshop.ro

Design-ul noului Nokia Lumia 530 are colturi mult mai curbate in comparatie cu cele ale predecesorului si care par mult mai atragatoare. Acestea ajuta telefonul sa fie mai usor de tinut in mana deoarece nu exista nici un fel de margini care sa ofere disconfort acesteia. Butoanele de pe partea laterala a telefonului au aceeasi culoare ca restul corpului.

Acest lucru chiar face ca telefonul sa arate bine. Faptul ca Nokia Lumia 530 are o culoare uniforma presupune ca butoanele laterale ies mai putin in evidenta, ceea ce adauga un plus la capitolul estetica, insa, ofera un minus la capitolul utilizare.

Din pacate, in cazul lui Nokia Lumia 530, acel buton pentru foto-video a fost omis. Acest lucru se datoreaza imbunatatirilor aduse interfetei de ecran pentru realizarea fotografiilor. Ar fi fost, totusi, frumos sa existe si acest buton special dedicat pentru realizarea de fotografii.

In afara acestor diferente, cele doua telefoane au dimensiuni si greutati similare. De asemenea, Nokia Lumia 520 si Nokia Lumia 530 au spatele detasabil, oferind acces usor la baterie, cartela SIM si sloturile micro SD .

Acest lucru le face sa fie foarte asemanatoare si sa placa aceleiasi sectiuni de clienti. Pentru mai multe detalii legate de Nokia Lumia 520 sau de alte accesorii din gama Nokia nu ezitati sa accesati http://www.accesoriigsm.ro/gsm/geam-cu-touchscreen-nokia-lumia-520-original-15170 .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.