La ce sunt utile chingile de transport?

Share Button

Chingile de transport sunt disponibile cu o mare varietate de fitinguri si clichete, dar in general functioneaza in mod similar cu doua curele separate, conectate cu un ansamblu cu clichet.

Mai jos am enumerat instructiuni generale despre modul de utilizare a curelelor cu clichet, dar daca nu vedeti informatiile de care aveti nevoie, adresati-va echipei noastre de vanzari un apel. Ei vor fi bucurosi sa va raspunda la intrebari sau sa va plaseze comanda. Pentru inceput va recomandam set chingi pentru transport Batavia.

Pentru a invata cum sa folositi curelele de fixare, este important sa folositi o curea pe baza puterii de rupere (BS) si a limitei de incarcare (WLL).

Fiecare componenta a ansamblului de curele – chinga, clichetul si fitingurile finale – au o rezistenta la rupere determinata prin testarea independenta. Rezistenta la rupere este cantitatea de greutate pe care o componenta o poate suporta inainte de a se rupe.

ppt.ro

Deoarece ansamblul este la fel de puternic ca si punctul sau cel mai slab, componenta cu cea mai mica rezistenta la rupere este considerata rezistenta la rupere a intregului ansamblu al curelei.

Limita sarcinii de lucru este apoi determinata pe baza puterii de rupere. Limita de sarcina este calculata prin luarea a 1/3 din puterea de rupere a componentei celei mai slabe. Aceasta inseamna o curea de fixare  cu o putere de rupere a ansamblului de 10.000 lbs. ar avea o limita de incarcare de lucru de 3.333 kg. Un ansamblu nu trebuie folosit niciodata in aplicatii peste limita de sarcina.

Toate chingile sunt fabricate cu etichete atasate, care includ informatii referitoare la rezistenta la rupere si la limita sarcinii de lucru.

Curelele personalizate sunt intotdeauna o optiune. Nu exista cantitati minime necesare pentru a comanda o chings personalizata.

Termenii de chingi cu clichet si curele sunt uneori utilizati interschimbabil, deoarece ambele sunt folosite pentru a lega incarcatura de masina. Exista unele diferente majore intre curelele cu clichet si curelele de cama si ar trebui sa alegeti pe baza a ceea ce remorcati.

In timp ce termenul de curea de recuperare si cureaua de remorcare sunt adesea folosite interschimbabil, o curea de remorcare si o curea de recuperare pot fi foarte diferite si sunt de obicei utilizate in scopuri diferite.

Cureaua de tractare

– In general este realizat din poliester cu o valoare foarte mica de intindere sau fara intindere.

– Utilizata pentru remorcarea unui vehicul “in miscare libera” in spatele altui vehicul.

– Are un carlig pe fiecare capat.

– Nu ar trebui sa fie folosita pentru recuperarea unui vehicul din cauza lipsei de intindere

Curelele noastre de recuperare / remorcare sunt concepute pentru a fi utilizate atat pentru recuperare, cat si pentru remorcare. Fabricarea nailonului are o anumita intindere, deci este ideala pentru utilizari de recuperare, iar buclele sau ofera o mai mare flexibilitate decat benzile traditionale care au carlige deja atasate.

Variatiile curelelor de remorcare includ si numarul de straturi – de la 1 la 4, astfel incat sa obtineti puterea de care aveti nevoie in latimea dorita (o curea ingusta poate fi imbunatatita cu straturi suplimentare).

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.