Jocuri de fotbal pentru telefoanele cu Android

Share Button

Momentele neplacute apar, oricat de mult nu ne-am dori asta. Astfel ajungem sa apelam la tot felul de service-uri pentru tot felul de lucruri. Asa se intampla si in cazul telefoanelor mobile. Daca ai un iPhone si cauti un service iPhone Bucuresti, nu mai sta pe ganduri. Intra pe Servicegsm.ro si ia legatura cu profesionistii.

E bine sa iei in calcul anumite recomandari, cum e cea de mai sus, atunci cand esti in cautarea unui service iPhone Bucuresti, deoarece nu toate service-urile GSM sunt serioase si multi pot profita de clienti.

Avem nevoie sa ne reparam cat mai repede telefonul. Parca nu putem rezista fara el. Vrem sa tinem in permanenta legatura cu cei dragi, sa ascultam muzica, sa stam pe internet sau sa jucam tot felul de jocuri.

[adsenseyu1]

ppt.ro

In privinta jocurilor, barbatii in general, prefera jocurile de fotbal. Jocurile care urmeaza s-ar putea sa-ti placa. Daca nu le-ai incercat deja, le poti descarca. Daca le-ai incercat, iti poti lasa o parere in sectiunea de comentarii. Jocurile care urmeaza sunt disponibile pentru telefoanele cu Android.

•    FIFA 2015

In cadrul acestui joc vei intalni peste 10.000 de jucatori de la peste 500 de echipe de fotbal din intreaga lume. De asemenea, poti juca in peste 30 de Ligi reale si stadioane. Ce trebuie sa faci? Iti construiesti o echipa de fotbal si treci la actiune. Grafica jocului este una uimitoare, insa ai nevoie de aproximativ 1.35 GB de spatiu pentru a instala acest joc. Jocul iti ofera mai multe posibilitati. Iti poti construi o echipa cu care sa joci, asa cum am amintit adineauri, poti juca in modul quick simulation, pentru a vedea cum se manifesta echipa ta pe teren sau iti poti antrena jucatorii, pentru a te obisnui cu functiile jocului.

•    Real Football 2012

[adsenseyu1]

Acest joc are in componenta mii de jucatori, peste 350 de echipe de fotbal si 14 campionate. In plus, cu ajutorul lui poti fi la curent cu transferurile care se fac in fotbal si de alte schimbari din cadrul echipelor, deoarece baza de date este actualizata des. Cu ajutorul acestei aplicatii poti vedea pe TV meciul pe care il joci, iti poti crea propria echipa, poti fi la curent cu ultimele noutati din fotbal sau poti lua legatura cu alti pasionati de fotbal. Grafica este una destul de buna si modurile de joc te vor incanta.  Dimensiunea jocului nu este extrem de mare, ea fiind de doar 468 MB.

•    Score!

Ce poti face jucand acest joc? Recreezi peste 1000 de golurile date de-a lungul timpului in meciuri importante care au avut loc in diverse  ligi nationale, cupe europene, turnee internationale, meciuri amicale etc. Partea de grafica este uimitoare, sunetul este de asemenea foarte bun, iar aplicatia este actulizata permanent.

Intra chiar acum pe magazinul destinat aplicatiilor si descarca jocurile tale favorite, pentru a te bucura de momente inchitante si de adrenalina. Simte competitia de pe propriul tau telefon. Relaxeaza-te in cel mai placut mod. Daca ai deja aceste jocuri instalate, dar si altele, recomanda-le si la altii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.